Tabu
Image default
lifestyle

Nominalizările la Emmy

Pe 21 septembrie va avea loc de­cer­­narea premiilor Em­my, iar pentru că produc­­ții­le pentru te­levi­ziu­ne au ajuns la fel de importan­te precum cele pen­tru film, listele de nominalizări sea­mănă din ce în ce mai mult cu cele de la Premiile Academiei Ame­ricane. Astfel, la categoria cea mai bună actriță în rol principal – dramă, Sally Field (pentru „Brothers and Sisters“) împarte lista cu Glenn Close (pentru personajul malefic din „Da­mages“) și cu Holly Hunter (pentru rolul din Saving Grace).

La categoria miniserie sau film de televiziune, Catherine Keener se luptă cu Susan Sarandon, Dame Judi Dench și Laura Linney, fiecare cu câte un premiu Oscar sau o no-minalizare în trecut. După ce, anii anteriori, serialul dramatic „Grey’s Anatomy“ a condus la capitolul premii, anul acesta nominalizările au fost refuzate.

Katherine Heigl, câștigătoarea de anul trecut la cea mai bună actriță în rol secundar dramatic, a refuzat includerea pe listele de nominalizați pe motivul că scenariștii serialului nu i-au oferit „un material destul de bun în acest sezon pentru a merita o nominalizare“, iar prezența sa între candidați ar dăuna imaginii și integrității asociației care decernează premiile televiziunii americane. Locul i-a fost luat de Sandra Oh și Chandra Wilson, iar „Grey’s Anatomy“ a căzut pe locul cinci în top 10 al serialelor dramatice nominalizate.

ARTICOLE SIMILARE

PEPE travestit: s-a epilat si rujat si si-a pus fusta! FOTO!

Roxana Ionescu – “Mama Natura” – inselata cu o ruda! Afla cu cine

Chris Evans cheleşte!

realitatea

Reese Witherspoon refuză să se dezbrace

realitatea

Jamie Lee Curtis, dependentă de morfină

realitatea

ILIE NASTASE s-a insurat, a patra oara, cu BRIGITTE SFAT! Primele imagini!

Scrie un comentariu