Home > Agenda > CINE a picat? Notele la BAC ale vedetelor: Raducu Mazare, Madalina Pamfile, Costel Busuioc

CINE a picat? Notele la BAC ale vedetelor: Raducu Mazare, Madalina Pamfile, Costel Busuioc

Mircea N. Stoian : “Madalina Pamfile este o fată inteligentă, puţin cam naivă, dar cu o foarte mare sete de cunoaştere. Dacă ea îşi rezolvă problemele cu limbajul, care nu e tocmai cel mai edacvat, veţi avea surpriza în 5-6 ani să întâlniţi o femeie frumoasă, inteligentă şi cu un dram de educaţie. Cu siguranţă o să sărbătorim la Un Show Păcătos. Să nu uităm că în urmă cu 4 ani păştea oile pe dealuri. Faptul că a luat BAC-ul e un lucru mare. Trebuie să dea de băut, nu scapă!”, a declarat Mircea N. Stoian, în exclusivitate, pentru Click!
Rezultatele Mădălinei de la examenul de Bacalaureat: Romana 7.10, Istorie 7.10, Georgrafie 8, 80. Media generală – 7.66.

Raducu Mazare: “Tata a fost primul pe care l-am sunat să-i spun rezultatul la BAC. M-a felicitat, nu mi-a promis niciun cadou, dar nici nu e nevoie. Eu sunt extrem de bucuros că mi-am făcut părinţii fericiţi, asta e tot ce contează. Acum că am scăpat de BAC vreau să mă distrez alături de prietenii mei. Nu de alta, dar pe 30 august să plec în Anglia”, a declarat fiul lui Radu Mazăre, edilul Constanţei, în exclusivitate, pentru Click!
Fiul primarui Radu Mazăre a promovat examenul de bacalaureat cu media 9,36. Notele obţinute de Răducu sunt: română – 9,20, matematică – 9,40, biologie – 9,50.

Costel Busuioc a picat cu brio BAC-ul: la romana a luat 1,20!
Tenorul Costel Busuioc, care a devenit celebru pentru că a câştigat un concurs muzical în Spania, a picat examentul de Bacalaureat pe care l-a dat la Colegiul Naţional de Arte “Regina Maria” din Constanţa.Conform Agerpres, Costel a avut cele mai mari probleme la Limba Română, iar rezultatul a fost pe măsură. El a obţinut doar 1.20, în timp ce la Istorie a luat 4,20, iar la Geografie 5,10. Să nu uităm însă că fiecare elev primeşte un punct din oficiu.


Loading...

Comenteaza acest articol

CINE a picat? Notele la BAC ale vedetelor: Raducu Mazare, Madalina Pamfile, Costel Busuioc

by   1 min
0