Tabu
lifestyle

CINE a picat? Notele la BAC ale vedetelor: Raducu Mazare, Madalina Pamfile, Costel Busuioc

Mircea N. Stoian : “Madalina Pamfile este o fată inteligentă, puţin cam naivă, dar cu o foarte mare sete de cunoaştere. Dacă ea îşi rezolvă problemele cu limbajul, care nu e tocmai cel mai edacvat, veţi avea surpriza în 5-6 ani să întâlniţi o femeie frumoasă, inteligentă şi cu un dram de educaţie. Cu siguranţă o să sărbătorim la Un Show Păcătos. Să nu uităm că în urmă cu 4 ani păştea oile pe dealuri. Faptul că a luat BAC-ul e un lucru mare. Trebuie să dea de băut, nu scapă!”, a declarat Mircea N. Stoian, în exclusivitate, pentru Click!
Rezultatele Mădălinei de la examenul de Bacalaureat: Romana 7.10, Istorie 7.10, Georgrafie 8, 80. Media generală – 7.66.

Raducu Mazare: “Tata a fost primul pe care l-am sunat să-i spun rezultatul la BAC. M-a felicitat, nu mi-a promis niciun cadou, dar nici nu e nevoie. Eu sunt extrem de bucuros că mi-am făcut părinţii fericiţi, asta e tot ce contează. Acum că am scăpat de BAC vreau să mă distrez alături de prietenii mei. Nu de alta, dar pe 30 august să plec în Anglia”, a declarat fiul lui Radu Mazăre, edilul Constanţei, în exclusivitate, pentru Click!
Fiul primarui Radu Mazăre a promovat examenul de bacalaureat cu media 9,36. Notele obţinute de Răducu sunt: română – 9,20, matematică – 9,40, biologie – 9,50.

Costel Busuioc a picat cu brio BAC-ul: la romana a luat 1,20!
Tenorul Costel Busuioc, care a devenit celebru pentru că a câştigat un concurs muzical în Spania, a picat examentul de Bacalaureat pe care l-a dat la Colegiul Naţional de Arte “Regina Maria” din Constanţa.Conform Agerpres, Costel a avut cele mai mari probleme la Limba Română, iar rezultatul a fost pe măsură. El a obţinut doar 1.20, în timp ce la Istorie a luat 4,20, iar la Geografie 5,10. Să nu uităm însă că fiecare elev primeşte un punct din oficiu.

ARTICOLE SIMILARE

CALATORIA, Premiera dupa Pescarusul Jonathan Livingstone

realitatea

Ce facem la sfârșit de săptămână?

realitatea

Cum arata Andreea Berecleanu cand a debutat!

CUM ARATA casa lui Bobby Păunescu de la Hollywood!

Brooke Shields, seducătoare la 43 de ani

realitatea

De Phazz, un colaj tonic pentru începutul de săptămână

realitatea

Scrie un comentariu