Home > Agenda > stiri > Noua Cindy Crawford se marita cu un print musulman!

Noua Cindy Crawford se marita cu un print musulman!

Supermodelul american Kendra Spears, alintat de fani cu apelativul “Noua Cindy Crawford”, renunta la podium, pictoriale si prezentari de moda pentru a se transforma intr-o rafinata printesa musulmana.
In varsta de 24 de ani, Kendra, care a defilat pentru Chanel, Dolce & Gabbana si Marc Jacobs, tocmai s-a logodit cu printul Rahim Aga Khan, in varsta de 43 de ani. Norocosul mire este fiul Altetei Sale, Aga Khan IV, liderul spiritual al musulmanilor siiti ismaeliti, comunitate care numara peste 15 milioane de suflete.
Anuntul ca frumoasa Kendra si printul Rahim urmeaza sa se casatoreasca a fost facut de Aga Khan Development Network, care a dat publicitatii si portretul oficial al logodnicilor.Cum era de asteptat, modelul si printul vor avea parte de o nunta musulmana, iar mireasa isi va lua adio pe veci de la modelling.
Kendra, care s-a nascut la Seattle si a fost descoperita pe MySpace de reputata agentie Ford, nu este prima frumusete care intra in familia logodnicului ei.Viitorul ei socru a fost casatorit cu modelul britanic Sarah Croker-Poole, in vreme ce bunicul lui Rahim a fost casatorit cu actrita Rita Hayworth.

Sursa: http://www.national.ro/


Loading...

Comenteaza acest articol

Noua Cindy Crawford se marita cu un print musulman!

by   1 min
0