Tabu
LIFESTYLESlider

Noua generație de prinți pe Instagram. Cum se distrează tinerii monarhiști în vacanțe

Despre noua generație de prinți și prințese s-a tot scris în presă. Într-o epocă în care descendenții familiilor regale sunt priviți mai degrabă ca niște staruri decât ca figuri marcante ale societății, tinerii monarhiști se bucură de avantajele pe care le oferă statutul lor. Moștenitorii familiilor regale trăiesc cu intensitate fiecare clipă a vieții lor, dovadă stând fotografiile pe care aceștia le postează pe Instagram.

Celebra rețea de socializare a devenit pentru mulți dintre ei cartea lor de vizită. Vacanțe pe iaht, plimbări cu vaporul, festivaluri de muzică, petreceri pe plajă sau scufundările sunt doar câteva dintre distrațiile cu care aceștia s-au delectat până acum. Tinerii descendenți sunt obișnuiți cu luminile reflectoarelor. Iar pentru unii viața lor particulară e consemnată cu sfințenie de presa mondenă. Fie că vorbim despre Lady Amelia Windsor sau despre nepotul Prințesei Margaret, sora Reginei Elisabeta A II-a, acești prinți și prințese știu cu siguranță să se bucure de viață.

Prințesa Talita von Fürstenberg este descendentă a Casei Fürstenberg din Germania și o tânără pasionată de călătorii. Fotomodelul de 19 ani a vizitat deja Spania, Austria, Israel, Franța și Grecia după ce a terminat primul an la Universitatea Georgetown, iar vara încă nu s-a sfârșit. Nepoată a creatoarei de modă Diane von Furstenberg (71 de ani) și a prințului Egon von Furstenberg (1946 – 2004), Talita a intrat în atenția presei mondene din SUA după ce a dat de gustul petrecerilor.

Viața prințesei Maria Olympia a Greciei, în vârstă de 22 de ani, ar putea fi, cu siguranță, subiectul unui film mai mult decât interesant. Se bucură de o viață privilegiată, dar nu trebuie să respecte rigorile pe care membrii familiilor regale le au impuse, de obicei. Frânturi din viaţa luxoasă a prinţesei Olympia pot fi văzute pe contul său de Instagram şi pe cel al mamei sale. Prinţesa publică frecvent fotografii cu călătorii cu iahtul pe Mediterană, cu vacanţe de schi în Alpi şi cu plimbări cu avionul privat al lui Valentino. Născută în New York şi crescută în Londra, Olympia este nepoata regelui Greciei până în 1973, cea mai mare şi singura fată dintre cei cinci copii ai cuplului regal. Tânăra studiază actorie, istoria artei, grafică şi fotografie în Londra şi locuieşte cu părinţii şi fraţii ei.

Lady Amelia Windsor are 22 de ani și e de profesie model. Considerată „cel mai frumos membru al familiei regale britanice”, Amelia este nepoata vărului reginei, prinţul Edward, duce de Kent, şi verişoară de gradul trei cu prinții Harry şi William. Tânăra studiază franceza şi italiana la Universitatea din Edinburgh. În prezent, Lady Amelia Windsor şi-a făcut un nume în lumea modei, defilând pentru designeri precum Dolce & Gabbana, şi figurează printre modelele agenţiei Storm Models, care le-a descoperit şi pe Kate Moss şi pe Cara Delevingne.

Nici nepotul prințesei Margaret a Marii Britanii, sora Reginei, nu este străin de vacanțele exotice. Arthur Chatto, în vârstă de 19 ani, postează frecvent pe Instagram fotografii cu el la plajă sau etalându-și trupul foarte tonifiat.

Prințul moștenitor al Dubaiului Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, își ține la curent cei aproape 6 milioane de urmăritori de pe Instagram cu poze din vacanță. Șeicul de 35 de ani se află în Insulele Feroe, unde face scufundări.

sursa foto: Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Cât costă cumpărăturile pentru noul an școlar în 2020? (P)

Andreea Damian

Șoc pentru Lavinia Pârva! Ce propunere indecentă a primit soția lui Ștefan Bănică

Tabu Tabu

Surpriza! Dupa divort, MIRELA POPA, ex-Stelea, are un admirator misterios! CINE E?

Cu ce probleme se confruntă Sânziana Buruiană, după 8 ani de alăptare. Blondina a recunoscut

Andreea Damian

Andreea Marin, la un pas de moarte

Andreea Damian

ESCROCHERIE MEDICALA? Serban Ionescu nu are boala Lyme! AFLA ADEVARUL

Scrie un comentariu