Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Fiica lui Catherine Deneuve – noua imagine Fendi

Actița de origine franceză, Chiara Mastroianni, a fost numită imaginea celui mai recent parfum Fendi, călcând, astfel, pe urmele mamei sale, Catherine Deneuve – care a fost imaginea parfumului Chanel No. 5 la sfârșitul anilor ’70.

Deja cunoscută în lumea cinematografiei, moștenind febra actoriei de la tatăl ei, Marcello Mastroianni, care a fost un actor italian celebru (La Dolce Vita fiind cel mai reprezentativ film din cariera sa), Chiara devine un nume și în lumea spectaculoasă a frumosului, fiind aleasă ca muză pentru un parfum Fendi, ce va fi lansat în septembrie.

Alegerea ei a fost aproape naturală, ea reprezentând ”întruchiparea perfectă a femeii Fendi”, după cum a fost declarată de către casa de modă. Iar completarea poetică argumentează în plus desemnarea ei: ”O frumusețe unică, cu un șarm magnetic, ea a moștenit eleganța naturală a mamei sale, Catherine Deneuve și zâmbetul seducător al tatălui său, Marcello Mastroianni. Moștenitoare a acestor două legende, ea este misterioasă, talentată și independentă.”

Acum, rămâne să așteptăm lansarea oficială a parfumului și povestea din spatele acestei esențe tari, care, cu siguranță, va spune mai mult decât o înlănțuire a notelor de vârf, de mijloc și de bază.

ARTICOLE SIMILARE

Rasfat culinar cu doar 315 calorii

realitatea

Defectul pe care Chrissy Teigen îl ascunde tot timpul cu Photoshop

Andreea Damian

Tipps&Tricks pentru îngrijirea mâinilor

Tabu Tabu

Vara cu arome de cafea

10 sfaturi pentru a-ți pregăti pielea și părul o dată cu schimbarea anotimpului

Andreea Damian

IULIANA LUCIU tot nu are iubit! Afla DE CE!

Scrie un comentariu