Tabu
Image default
BEAUTYWhat's hot

Fiica lui Catherine Deneuve – noua imagine Fendi

Actița de origine franceză, Chiara Mastroianni, a fost numită imaginea celui mai recent parfum Fendi, călcând, astfel, pe urmele mamei sale, Catherine Deneuve – care a fost imaginea parfumului Chanel No. 5 la sfârșitul anilor ’70.

Deja cunoscută în lumea cinematografiei, moștenind febra actoriei de la tatăl ei, Marcello Mastroianni, care a fost un actor italian celebru (La Dolce Vita fiind cel mai reprezentativ film din cariera sa), Chiara devine un nume și în lumea spectaculoasă a frumosului, fiind aleasă ca muză pentru un parfum Fendi, ce va fi lansat în septembrie.

Alegerea ei a fost aproape naturală, ea reprezentând ”întruchiparea perfectă a femeii Fendi”, după cum a fost declarată de către casa de modă. Iar completarea poetică argumentează în plus desemnarea ei: ”O frumusețe unică, cu un șarm magnetic, ea a moștenit eleganța naturală a mamei sale, Catherine Deneuve și zâmbetul seducător al tatălui său, Marcello Mastroianni. Moștenitoare a acestor două legende, ea este misterioasă, talentată și independentă.”

Acum, rămâne să așteptăm lansarea oficială a parfumului și povestea din spatele acestei esențe tari, care, cu siguranță, va spune mai mult decât o înlănțuire a notelor de vârf, de mijloc și de bază.

ARTICOLE SIMILARE

BOSS THE SCENT for her surprinde esenta seductiei

realitatea

Cel mai bine pastrat secret al Biancai! De ce lesina ea mereu

Răzvan Fodor şi-a “testat” soţia înainte de căsătorie! Vezi cum!

Antrenoarea lui Marcel Toader, de nerecunoscut pe Facebook! Uite in ce ipostaze a pozat

Tot ce aveți nevoie să știți despre primerul de machiaj

Tabu Tabu

Cum arata Bianca fara pic de machiaj! “Doamne, cat de bine iti sta naturala”

Scrie un comentariu