Home > Lifestyle > Stiri > Noua IUBITA a lui Liviu Varciu! FOTO cu inlocuitoarea ADELINEI!

Noua IUBITA a lui Liviu Varciu! FOTO cu inlocuitoarea ADELINEI!

Zilele trecute, Liviu rupea inimile telespectatorilor făcându-i, la Kanal D,  o declaraţie de dragoste fostei sale soţii, Adelina. “Mi-e dor să o  sărut, să o alint, să mă trezesc lângă ea. O iubesc pe Adelina mai mult decât mă iubeşte ea pe mine. O iubesc enervant de tare, dar enervant de tare mă doare  când o privesc”. Vorbe-n vânt!

Au luat mobilă şi au dus-o la el acasă

La puţină vreme după aceea, conform www.libertatea.ro, prezentatorul şi o şatenă arătoasă au fost  surprinşi în timp ce făceau cumpărături la magazinul Ikea din Capitală. Cei doi  s-au plimbat minute bune prin complex, s-au consultat pe marginea alegerii unor  accesorii pentru casă, după care au plecat, fiecare cu maşina sa, până la  apartamentul lui Vârciu. După ce a ajutat-o să-şi parcheze automobilul lângă al  lui, Liviu a luat o piesă de mobilier şi mai multe sacoşe şi a urcat în  apartament. Frumuşica şatenă l-a urmat pe artist şi, chiar dacă nu este deloc  robustă, a cărat şi ea, cu zâmbetul pe buze, o parte din mobilă.

Cei doi au zăbovit ceva vreme în casă, însă planurile pentru o seară romantică le-au fost date peste cap de o reporteră a unei televiziuni, care  dorea cu orice preţ să transmită în direct din casa lui Vârciu. Astfel,  prezentatorul a trebuit să se despartă, cel puţin pentru o noapte, de noua lui  cucerire.

«Aş vrea să mă liniştesc şi eu odată»

Se pare că tânăra în compania căreia l-am surprins pe Liviu Vârciu are noroc. Şarmantul prezentator a declarat recent că nu mai suportă să fie singur, după ce  în urmă cu doi ani şi jumătate a divorţat de Adelina. “Aş vrea să mă liniştesc şi eu odată. Sunt singur de prea multă vreme”, a spus Vârciu la “WOWbiz”. Însă frumoasa şatenă trebuie să facă faţă pretenţiilor cântăreţului: “Nu ştiu dacă voi putea să-mi găsesc o persoană care să se ridice la nivelul Adelinei.  Dragoste cum am făcut cu fosta mea soţie nu am mai făcut de mult”, a mai  mărturisit Liviu.

Au divorţat la doar un an de la nuntă

Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu s-au cunoscut în 2008. La nici două săptămâni din acel moment, cântăreţul a cerut-o în căsătorie. Nunta au făcut-o  în 2009, însă, anul următor, Adelina a introdus acţiunea de divorţ, motivând că soţul ei avea escapade amoroase. Se pare că ea chiar angajase un detectiv pentru  a se convinge că Liviu îi pune sau nu coarne. După ce, pare-se, Adelina i-ar fi  iertat o aventură amoroasă, Liviu nu s-a potolit, fapt care a pus capac  căsniciei.


Mai mult: Vârciule, cu ea ai înlocuit-o pe Adelina? | EXCLUSIV – Vedete de la noi | Libertatea.ro
Articole asemanatoare
liviu_varciu
Liviu Vârciu va deveni tată din nou în toamna asta!
ANA MARIA BARNOSCHI e gravida! Ce zice LIVIU VARCIU!
Un gentleman! LIVIU VARCIU povesteste cum si pe cine a dezvirginat din showbiz – o celebra cantareata de la noi
ADELINA PESTRITU si-a furat-o urat de la ILINCA VANDICI

Comenteaza acest articol

Noua IUBITA a lui Liviu Varciu! FOTO cu inlocuitoarea ADELINEI!

by   2 min
0