Home > Slider > Noua melodie a lui George Michael s-a lansat înaintea filmului Last Christmas

Noua melodie a lui George Michael s-a lansat înaintea filmului Last Christmas

This Is How (We Want You To Get High), o melodie nemaiauzită anterior, cântată de George Michael, a fost lansată mai rapid decât filmul Last ChristmasCrăciunul trecut, un film perfect pentru Crăciunul de anul acesta.

Universal Music Group/ Island Records a lansat noul single miercuri. Înregistrat în timpul sesiunilor de studio finale ale lui Michael, este primul material original al artistului distribuit în ultimii șapte ani. Piesa apare pe coloana sonoră a filmului Universal Pictures Last Christmas/Crăciunul trecut, care este lansat vineri în SUA și pe 15 noiembrie în Europa. Coloana sonoră a filmului întreagă apare vineri, 8 noiembrie și conține trei piese ale trupei Wham! și 12 melodii din cariera solo a lui Michael.

Filmul lui Paul Feig are un scenario semnat partial de Emma Thompson iar din distribuție fac parte Emilia Clarke din Game of Thrones și actorul Henry Golding. În recenzia sa, Variety a numit filmul o „comedie romantică care e destul de reușită”.

Într-o declarație, surorile lui Michael, tatăl și managerul său David Austin, au declarat: „Această nouă piesă pe care o lansăm cu mândrie drept cadou special pentru voi, în acest sezon, sperăm că vă aduce în case toată dragostea și bucuria festivă”.

This is How (We Want You to Get High) a fost co-scrisă și coprodusă de James Jackman. Munca la piesă a început încă din primăvara anului 2012. Aceasta a fost ulterior dezvoltată și înregistrată la Air Studios din Londra, înainte ca ultimele amănunte să fie adăugate la sfârșitul anului 2015, în timpul sesiunilor de înregistrare finale ale lui George. Michael a fost găsit mort în ziua de Crăciun 2016. Avea 53 de ani.

Articole asemanatoare
last christmas
Filmul Last Christmas devine noul clasic de Crăciun
Celebritati nascute pe 25 iunie!
Istoria coafurilor
George Michael, cu iubitul pe un yacht – FOTO

Comenteaza acest articol

Noua melodie a lui George Michael s-a lansat înaintea filmului Last Christmas

by realitatea   1 min
0