Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Noua MONICA a lui IRINEL este olimpica la romana (clasa a XII-a) / FOTO!

Irinel Columbeanu a atras toate privirile, aseara, la petrecerea organizata pentru ziua de nastere a Ramonei Badescu, cand si-a facut aparitia la bratul unei brunete care seamana perfect cu fosta sa sotie, Monica Gabor.
Dupa divortul de Moni, Irinel a evitat sa se afiseze alaturi de o femeie. Asta pana aseara, cand a venit la aniversarea Ramonei Badescu insotit de o tanara care ii semana foarte bine fostei doamne Columbeanu, precum si de o alta domnisoara blonda. Bruneta, care pare sa-i fi studiat foarte bine miscarile Monicai Gabor, nu s-a dezlipit nicio clipa de milionar. Tanara se numeste Alexandra Hodis, este fotomodel si a castigat concursul Miss Cap Aurora. Interesant este ca Alexandra este impresariata de agentia de modele a lui Matei Miko, nasul de cununie al fostului cuplu Monica Gabor – Irinel Columbeanu, cel care i-a si prezentat-o lui Irinel pe Monica.

Monica si Alexandra seamana foarte bine. La fel ca si Moni, atunci cand l-a cunoscut pe Irinel, Alexandra este inca eleva la liceu, la Colegiul Avram Iancu din Cluj Napoca, scrie Cancan.roalexandra noua monicaalexandra hodis 2.

Alexandra Hodis. Cand nu defileaza pe catwalk, sosia Monicai sta cu burta pe carte. Asa se face ca a intrat la liceu cu o medie frumusica – 9.05. Mai mult, ea este si olimpica la limba romana si la educatie tehnologica. 

ARTICOLE SIMILARE

Cum să-ți antrenezi creierul epuizat și să-ți găsești din nou concentrarea

Andreea Damian

Mihaela Radulescu l-a spulberat pe Banica Jr cu o gluma de la nunta lor!

realitatea

Corina Caragea în BIKINI!

Actor roman snopit in bataie de nevasta! Iat-o pe XENA romanca!

Dana Rogoz, PRIMA PLIMBARE alături de fiul ei FOTO

Magda Demetrescu, prima Miss Romania

realitatea

Scrie un comentariu