Home > Slider > Du-te-mă al Deliei sperie fanii români devreme acasă: este despre sex sau mi se pare?

Du-te-mă al Deliei sperie fanii români devreme acasă: este despre sex sau mi se pare?

Videoclipul noii piese a Deliei, “Du-te-mă”, a fost postat azi pe Youtube şi are deja peste 50 de mii de vizualizări.

Videoclipul piesei “Du-te-mă” a fost filmat și regizat de NGM Creative (Bogdan Paun si Alex Muresan), scenariul îi apartine Deliei, iar productia video este realizată de Loops Production. Videoclipul este energic și colorat, evidențiind atitudinea încrezatoare, dar și autoironică a Deliei.

Clipul şi piesa sunt despre sex, mai exact despre o femeie care îi cere, la fel cum o fac bărbaţii atunci când le cer iubitelor deşi nu e doar dreptul lor, o partidă sănătoasă de sex, iubitului său. Mulţi dintre fani încă mai au dubii dacă piesa chiar are conotaţii sexuale sau sunt de-a dreptul oripilaţi la gândul că o artistă româncă ar putea să gândească sau să promoveze una ca asta.

Comentarii ca: “Piesa asta este despre sex sau mi se pare?” sau „Du-te-mă ar vrea sa fie un fel de F-mă? sunt singura cu acest gând pervers?” sau „Videoclipul conține scene sexuale” sau „Versurile şi clipul ăsta sunt cam…. pornache” chiar „Delio mai ușor cu nebuneala” ori „Trebuie încărcată și pe pornhube” şi „Cea mai urâta piesa posibila a lui Delia si vulgara plus un videoclip ce îmi provoacă greață.Dislike”. Un domn a postat chiar că „atâtea comentarii pozitive aici…fraților voi nu vedeți în ce se transforma societatea asta? Se promovează prostitutia… ditamai artista de 30 și ceva de ani..să facă asemenea gesturi… și să mai fie și susținută.„ Da, domnule dragă, o femeie de 30 de ani exact ca o femeie de 20 de ani sau una de 40 de ani, sau de oricâţi ani doriţi dumneavoastră are dreptul să trăiască exact cum doreşte iar când mai e şi artistă, da, se poate, ba chiar ar fi indicat să cânte chiar şi despre egalitatea în pat. Cu sau fără certificat de căsătorie. Important este că majoritatea comentariilor postate de către cei care au văzut clipul sunt pozitive.

În orice caz, pregătită de un eventual scandal, Delia a declarat despre piesă şi videoclip: “Într-o lume perfectă, femeile au senzația că trebuie să se încadreze în șabloanele inventate de alții. Dragi femei, cereți-vă drepturile! Și nu vă mai înfometați! Pofta de mâncare înseamnă poftă de viață! Iubiți-vă mai mult! Și hrăniți-vă sufletele! Nu vă mai persecutați de dragul șabloanelor! Cereți sex și mâncare atunci când aveți nevoie! Poftă bună”

Articole asemanatoare
Sextingul: bărbații și femeile se comportă diferit?
Secretul intimității dintre parteneri: cum să ai parte de sex fantastic după zeci de ani împreună
Iordaniei i s-a cerut să înceteze cu pedepsele cu închisoarea aplicate femeilor care nu se supun
indonezia
Țara unde milioane de oameni riscă închisoare pentru sex în afara căsătoriei

Du-te-mă al Deliei sperie fanii români devreme acasă: este despre sex sau mi se pare?

by realitatea   1 min
1