Home > Agenda > Noul material de studio al lui Lady Gaga are un titlu. Când va fi lansat

Noul material de studio al lui Lady Gaga are un titlu. Când va fi lansat

lady gaga
Lady Gaga a confirmat titlul şi data de lansare pentru cel de-al şaselea album de studio, pe care este inclus single-ul „Stupid Love”, prezentat vineri.

Artista a anunţat pe Twitter că viitorul album este intitulat „Chromatica” şi că acesta va fi lansat pe 10 aprilie. Materialul discografic va cuprinde 16 piese, Gaga este producător executiv, iar Michael Tucker (Bloodpop) este producător şi compozitor. Imaginea publicată de ea în mesajul de pe Twitter nu reprezintă coperta albumului, a precizat cântăreaţa. „Am făcut-o ca să vă bucuraţi de ea între timp”.

Lady Gaga a mărturisit într-un interviu că a fost deprimată în perioada înregistrării celui de-al șaselea album de studio. Procesul de creație a fost afectat de diverse momente dificile pe plan emoțional, de aici venind totuși inspirația pentru noile piese. Artista a simțit că s-a dedicat complet realizării acestui disc. „A fost totul atât de real – toate aptitudinile mele, toată intuiția mea, toate gândurile mele artistice, felul în care văd muzica și o simt – totul punea în mișcare toți cilindrii. M-am simțit atât de fericită pentru că mi-am spus: <<Wow, chiar și când ești cu moralul la pământ, încă poți să funcționezi la maximul potențial>>.”, a declarat vedeta.

Lady Gaga a lansat vineri un nou videoclip, acesta fiind filmat în totalitate cu un telefon mobil. Clipul piesei Stupid Love pare să fie filmat într-un studio, fără efecte speciale prea avansate, fără prea multă cromă şi cu foarte multă lumină.

Articole asemanatoare
Lady gaga
Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa „Rain on Me”, prima lor colaborare
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19
lady gaga
Planurile de lansare ale noului album Lady Gaga, date peste cap de epidemia de coronavirus
lady gaga
Lady Gaga a pozat goală pe coperta unei renumite reviste, apoi s-a băgat în carantină

Comenteaza acest articol

Noul material de studio al lui Lady Gaga are un titlu. Când va fi lansat

by Andreea Damian   1 min
0