Home > beauty > Noul parfum barbatesc Emblem by Montblanc

Noul parfum barbatesc Emblem by Montblanc

Prezentand noul parfum barbatesc, Montblanc provoaca legile atractiei prin puterea povestii lui si prin indrazneala de necontestat a sticlei. Noul parfum  Montblanc, Emblem este o stâncă, un punct de reper, o identitate.

Se aduce un tribut patrimoniului Montblanc, simbol al celor șase văi glaciare care se învecinează cu cel mai înalt vârf din Europa. Din acesta, Emblem isi ia cele mai nobile dintre valorile sale: sobrietatea, excelenta, precizia. Acest parfum inspira un barbatcare intalneste marca.

Un om a cărui tenacitate, încredere și calmitate il conduc spre perfectiune. Infailibil în alegerile sale, încrezator în gusturile lui. Și întotdeauna cu un stil chic relaxat, un gust bun pentru luxul demn , cu ochiul format pentru detaliu.

Mirosul

Compozitia este clasica-exigenta, atemporala și niciodata consensuala. Notele de top se deschid cu un miros de grapefruit amar si suculent. Principalul acord este cel dat de combinatia dintre cardamom si frunze de salvie, atins de o undă de piper roz si piper negru. Frunzele de violeta intra in contact cu claritatea frunzei de scorțișoară. Patchouli purificat dă acestui parfum Montblanc baza sa, învaluita în arome lemnoase si ambroxan.

Sticla

Forma sa fascineaza, sfidează timpul și codurile. Un design unic pentru semnatura Casei. Sticla Emblem nu se aseamana cu nicio alta din lumea parfumurilor. Dimensiunea și conturul acesteia ne duc cu gandul la vârful muntelui acoperit de zăpadă și la cele sase vai glaciare.

Articole asemanatoare
claudia ghitulescu la dubai
Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor
parfum
Cum să alegi un parfum sexy
Johnny Depp apără reclama Dior Sauvage în urma acuzațiilor de însușire culturală
Totul despre parfumuri – ar trebui să vă îngrijorați cu privire la conținutul parfumului?

Comenteaza acest articol

Noul parfum barbatesc Emblem by Montblanc

by   1 min
0