Tabu
Image default
BEAUTY

Noul parfum barbatesc Emblem by Montblanc

Prezentand noul parfum barbatesc, Montblanc provoaca legile atractiei prin puterea povestii lui si prin indrazneala de necontestat a sticlei. Noul parfum  Montblanc, Emblem este o stâncă, un punct de reper, o identitate.

Se aduce un tribut patrimoniului Montblanc, simbol al celor șase văi glaciare care se învecinează cu cel mai înalt vârf din Europa. Din acesta, Emblem isi ia cele mai nobile dintre valorile sale: sobrietatea, excelenta, precizia. Acest parfum inspira un barbatcare intalneste marca.

Un om a cărui tenacitate, încredere și calmitate il conduc spre perfectiune. Infailibil în alegerile sale, încrezator în gusturile lui. Și întotdeauna cu un stil chic relaxat, un gust bun pentru luxul demn , cu ochiul format pentru detaliu.

Mirosul

Compozitia este clasica-exigenta, atemporala și niciodata consensuala. Notele de top se deschid cu un miros de grapefruit amar si suculent. Principalul acord este cel dat de combinatia dintre cardamom si frunze de salvie, atins de o undă de piper roz si piper negru. Frunzele de violeta intra in contact cu claritatea frunzei de scorțișoară. Patchouli purificat dă acestui parfum Montblanc baza sa, învaluita în arome lemnoase si ambroxan.

Sticla

Forma sa fascineaza, sfidează timpul și codurile. Un design unic pentru semnatura Casei. Sticla Emblem nu se aseamana cu nicio alta din lumea parfumurilor. Dimensiunea și conturul acesteia ne duc cu gandul la vârful muntelui acoperit de zăpadă și la cele sase vai glaciare.

ARTICOLE SIMILARE

6 exerciții simple pentru un păr sănătos și lung

Andreea Damian

Supermodelele Victoria’s Secret își dezvăluie secretele de frumusețe

Andreea Damian

Guma de mestecat îţi poate produce riduri?

“Tanţa lui TEO”, SCHIMBARE MAJORĂ DE LOOK! Cum arată NUAMI DINESCU!

Tratamentul bizar pe care Madonna îl aplică tenului cu furculița

Andreea Damian

Trenduri în materie de hair-colour toamnă/iarnă 2008

realitatea

Scrie un comentariu