Tabu
Image default
CULTURE What's hot

Noul sampon uscat pentru parul inchis la culoare

Noul Sampon uscat Klorane cu textura nuanta ta este o inovatie care adapteaza formula originala la parul castaniu sau brunet, pentru rezultate superioare in coafarea rapida. Datorita pigmentilor minerali naturali adaugati, noul sampon uscat asigura parului inchis la culoare o finisare complet invizibila, fara urme albe. Unica pe piata, formula nu coloreaza parul si nu il acopera, deoarece pigmentii naturali sunt absorbiti de firele de par si se adapteaza la nuanta lor. Astfel, culoarea este pastrata uniforma, naturala, oferind in acelasi timp parului volum instantaneu, textura si densitate.

Aceasta solutie de ultima generatie a fost dezvoltata de Laboratoarele Klorane – care au inventat primul sampon uscat din lume, lansand astfel conceptul original de sampon uscat – pentru a raspunde celor mai exigente si recente nevoi ale femeii moderne.

Spre deosebire de alte sampoane uscate, formula dermato-cosmetica de ultima generatie Klorane este singura de pe piata care nu contine pudra de talc (care pe langa urmele albe, poate irita scalpul si poate cauza matreata), fiind adaptata sensibilitatii pielii.

Cu o combinatie naturala unica de extracte din plante, fara conservanti sau surfactanti, avand la baza o tehnologie dermato-cosmetica patentata, dovada a expertizei indelungate a Laboratoarelor Botanice Klorane, formula originala a samponului uscat Klorane este disponibila acum atat in variante pentru toate tipurile de par (gras sau uscat), dar si nuantele (culoare inchisa sau deschisa a parului) si dimensiunile (variante pentru acasa sau pentru poseta).

Cu un gest rapid, in numai 2 minute samponul uscat Klorane curata parul fara apa si coafeaza fara stilist. Pentru diminetile in care esti in criza de timp, pentru serile in care fugi in oras direct de la birou, pentru un refresh dupa antrenamentul de la sala, samponul uscat Klorane este solutia simpla, rapida care iti revitalizeaza parul, absoarbe sebumul si ii ofera un aspect curat, sanatos si plin de volum.

Rolul multi-functional al samponului uscat este binecunoscut: fie ca vrem sa ne curatam rapid parul, sa-l coafam, sa-i cream o forma, sa-i conferim volum la radacina sau pe lungime sau pur si simplu sa-l controlam mai bine.

Disponibil in toate farmaciile din tara.

ARTICOLE SIMILARE

Regina, gest „extrem” pentru a evita o întâlnire neprevăzută cu Nicolae Ceaușescu

Andreea Damian

Bill Plympton și John Dilworth la Anim’Est

realitatea

Centrul Național al Dansului ⎥ Ce ne (mai) mișcă

Ciocîrlan

Efectele încălzirii globale: iarba care crește pe Everest, o amenințare pentru milioane de oameni

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

CE a scris Petru Mircea pe monumentul MADALINEI MANOLE

1 comentariu

Scrie un comentariu