Tabu
lifestyle

Noul serial DALLAS: controverse, actiune, surprize!

Tot “bătrânii” sunt baza. Asta şi-au spus telespectatorii  americani care urmăresc zilele acestea noul serial “Dallas”, la 21 de ani de la  încheierea “originalului”. Criticii de film şi publicul din SUA au decretat  într-un glas: Larry Hagman, (J.R. Ewing), Patrick Duffy (Bobby Ewing) şi Linda  Gray (Sue Ellen Ewing) sunt la fel de fermecători, în vreme ce tinerii din  serial sunt dezastruoşi ca actori.

Cum era de aşteptat, serialul a început cu apariţia lui J.R. Ewing stând  inert în- tr-un scaun cu rotile, într-un azil de bătrâni, făcându-şi tot felul  de planuri diabolice în minte. Pas cu pas, li se dezvăluie telespectatorilor  faptul că, la fel ca şi în realitate, J.R. e bolnav de cancer. După câteva  minute, aflăm că şi fratele lui mai mic, Bobby Ewing, suferă de cancer, dar el  ascunde tuturor acest fapt, şi-l externează pe J.R. din azil ca să fie împreună la greu.

Pe de altă parte, lui Sue Ellen – care a avut un rol de beţivă în serialul  original – îi merge din plin. Fosta soţie a lui J.R., la fel de frumoasă ca-n  tinereţe, e acum un important om politic. Apar în scenă şi moştenitorii lui  Bobby şi lui J.R. şi iubitele lor, iar războiul pentru celebra fermă Southfork şi pentru avere e mai aprig ca niciodată. Deşi actorii tineri sunt arătoşi,  publicul şi criticii sunt dezamăgiţi de prestaţia lor “lipsită de  expresivitate”. Până şi scenariul a fost criticat, fiind considerat extrem de  încâlcit, dar cu dialoguri simpliste, neadaptate acestor vremuri. “Bătăile pe bani, pe petrol şi amantlâcurile sunt şi  mai prezente faţă de serialul original, încheiat în 1991. Ăsta e până acum  singurul lucru bun din film. Problema e că doar veteranii ştiu să joace  lucrurile astea, nu şi sex-simbolurile prezente în serial”, au remarcat ziarele  din SUA.

A avut audienţe-rcord la debut

Primul episod din noul serial “Dallas”, difuzat pe 13 iunie la TNT, a atins  cea mai mare audienţă a unei premiere pe cablu în acest an. Serialul a fost  urmărit de 7 milioane de americani, însă cifra e departe de recordul realizat de  producţia cu acelaşi nume în urmă cu 21 de ani, de 33,3 milioane de  telespectatori, când a fost difuzat primul episod din seria 13, în 1991 .  Recordul absolut al unui episod al îndrăgitului serial a fost înregistrat în  1980. “Cine l-a împuşcat pe J.R.” a strâns 41,5 milioane de telespectatori  (plasându-se pe locul doi în topul celor mai vizionate seriale din istorie, după “M.A.S.H.”).

Lucy a fost invitată în primul episod

O surpriză plăcută a fost pentru milioanele de fani ai serialului “Dallas” apariţia surorii lui JR şi a lui Bobby, simpatica Lucy. În film, ea a fost  invitată la nunta din familia Ewing, unde a descoperit că fraţii ei se luptă mai  aprig ca niciodată pe avere.

Mai mult: Bobby, J.R. şi Sue Ellen sunt «tari», tinerii sunt «varză» – Vedete de la ei | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Soțul lui Gwen Stefani, gay?

realitatea

Gerard Depardieu: Juliette Binoche e un nimic!

realitatea

Top 10 cele mai artificiale buze celebre

realitatea

BAHMU & Prigoana made in USA

Mariah Carey: “De abia aștept să fiu mamă” – Galerie Foto

realitatea

Michel Telo vine in Romania. Va canta “Ai Se Eu Te Pego” live, la Mamaia

Scrie un comentariu