Home > Lifestyle > Noul Shake Herbalife vine cu arome de ciocolată şi mentă!

Noul Shake Herbalife vine cu arome de ciocolată şi mentă!

De acum, ziua ta poate începe cu arome răcoritoare de mentă și energie de ciocolată. Combinația care a fascinat o lume întreagă, care a fost transpusă în mii de rețete gustoase și căreia i s-a dedicat chiar și o Zi Internațională (19 februarie), o poţi găsi acum și într-un shake delicios Herbalife Formula 1. După ce vei gusta pentru prima dată noul shake Formula 1 Ciocolată și Mentă, îți vei da seama că ciocolata și menta au fost sortite să fie împreună.

Noul shake Herbalife are toate beneficiile nutriţionale ale shake-ului Formula 1, conţinând combinaţia optimă, perfect echilibrată de proteine de înaltă calitate din soia şi lapte, vitamine, minerale şi carbohidraţi. Delicios şi uşor de preparat, shake-ul este bogat în substanţe nutritive esenţiale pentru o masă consistentă și sănătoasă, putând înlocui cel puțin una din cele trei mese principale.

În zilele călduroase, shake-ul poate fi consumat sub forma unui delicios  frappe. Aroma de mentă, bucățile de ciocolată și câteva cuburi de gheață îți vor oferi o variantă excelentă de mic dejun sănătos şi /sau un prânz răcoros.

Shake-urile Herbalife Formula 1 reprezintă cea mai bună soluţie pentru obiectivele tale legate de nutriţie. Cu un aport caloric controlat de 220 de Kcal per porție, răcoritor, cremos și plin de prospețime, shake-ul te ajută să-ţi controlezi aportul caloric şi să ai un nivel optim de energie.

Shake-ul poate fi comandat prin intermediul unui Distribuitor Independent Herbalife. Pentru mai multe informatii viziteaza site-ul www.herbalife.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

Noul Shake Herbalife vine cu arome de ciocolată şi mentă!

by   1 min
0