Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Noul Terminator a primit, în sfârșit, și un titlu oficial

Numele mult așteptatului film produs de James Cameron – Terminator 6 – a fost în sfârșit dezvăluit. Paramount a confirmat că pelicula care îi are în rolurile principale pe Makenzie Davis și Natalie Reyes se va numi Terminator: Dark Fate.

Noul film, realizat ca parte a unei trilogii, este văzut ca o continuare directă a filmului Terminator 2: Ziua Judecății (1991) și le ignoră pe cele trei care i-au urmat.

James Cameron, cel care a realizat primele două filme, va lucra cu Tim Miller, cel care a debutat cu celebra comedie Deadpool. Nici scenariștii nu sunt de neglijat, printre aceștia numărându-se David Goyer (The Dark Night), Charles Eglee (Dark Angel) sau Josh Friedman(The Sarah Conner Chronicles). Noua poveste pusă în scenă nu va aduce doar personaje originale, din prezent și viitor, ci și o nouă generație de idoli.

Filmul îi va readuce laolaltă pe Linda Hamilton (Sarah Connor) şi Arnold Schwarzenegger (Terminatorul). Terminator: Dark Fate a primit şi o dată de lansare – va ajunge în cinematografe pe 1 noiembrie (când va avea ca rival la box office noul Charlie’s Angels).

În prezent, Cameron lucrează din greu la continuările filmului Avatar. Filmărie la Avatar 2 și 3 s-au încheiat iar filmele au intrat în faza de post producție, lansările fiind anunțate pentru 18 decembrie 2020 și 17 decembrie 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Top 7 cele mai populare seriale TV

realitatea

Sărbătoritul zilei de 20 decembrie

realitatea

Cele 7 obiceiuri din cauza cărora faci riduri în jurul gurii

Andreea Damian

Meghan Markle va lansa o colecție de haine pentru birou

Andreea Damian

Celulita – inamicul principal al femeilor

realitatea

Meghan Markle și Kate Middleton, așa cum nu le-ai mai văzut: cărunțite și pline de riduri

Andreea Damian

Scrie un comentariu