Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Noul Terminator a primit, în sfârșit, și un titlu oficial

Terminator

Numele mult așteptatului film produs de James Cameron – Terminator 6 – a fost în sfârșit dezvăluit. Paramount a confirmat că pelicula care îi are în rolurile principale pe Makenzie Davis și Natalie Reyes se va numi Terminator: Dark Fate.

Noul film, realizat ca parte a unei trilogii, este văzut ca o continuare directă a filmului Terminator 2: Ziua Judecății (1991) și le ignoră pe cele trei care i-au urmat.

James Cameron, cel care a realizat primele două filme, va lucra cu Tim Miller, cel care a debutat cu celebra comedie Deadpool. Nici scenariștii nu sunt de neglijat, printre aceștia numărându-se David Goyer (The Dark Night), Charles Eglee (Dark Angel) sau Josh Friedman(The Sarah Conner Chronicles). Noua poveste pusă în scenă nu va aduce doar personaje originale, din prezent și viitor, ci și o nouă generație de idoli.

Filmul îi va readuce laolaltă pe Linda Hamilton (Sarah Connor) şi Arnold Schwarzenegger (Terminatorul). Terminator: Dark Fate a primit şi o dată de lansare – va ajunge în cinematografe pe 1 noiembrie (când va avea ca rival la box office noul Charlie’s Angels).

În prezent, Cameron lucrează din greu la continuările filmului Avatar. Filmărie la Avatar 2 și 3 s-au încheiat iar filmele au intrat în faza de post producție, lansările fiind anunțate pentru 18 decembrie 2020 și 17 decembrie 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Julia Roberts și-a deschis cont pe Instagram dintr-un motiv foarte bizar

Andreea Damian

Motivul pentru care fiicele prințului Harry nu vor moșteni un titlu regal

Andreea Damian

Snoop Dogg își va lansa propriul vin în această vară

Andreea Damian

Scrie un comentariu