Home > Sex-Relatii > Dragoste > Noul tip de relație: throupling. Iar Gwyneth Paltrow, Chris Martin și Dakota Johnson cam asta fac

Noul tip de relație: throupling. Iar Gwyneth Paltrow, Chris Martin și Dakota Johnson cam asta fac

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson demonstrează lumii că fosta soție și actuala iubită pot fi cele mai bune prietene. Cele două actrițe au participat la aniversarea vedetei de televiziunii Derek Blasberg.

Acestea par să se înțeleagă de minune împreună, mai ales că s-au distrat în absența la Chris Martin. Blasberg a postat o fotografie cu ei pe Instagram, în descrierea căreia a scris „Consciously throupling”.

 

 

View this post on Instagram

 

Consciously throupling

A post shared by Derek Blasberg (@derekblasberg) on

Derek Blasberg a făcut referire la termenul „Conscious Uncoupling” – frază utilizată des pentru a denumi o despărțire amiabilă. „Throupling” este considerat de specialiști noul tip de relație, iar Chris Martin, Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson sunt protoganiștii în cazul de față!

Gwyneth Paltrow și Chris Martin s-au despărțit în 2014 și au anunțat acest lucru prin intermediul unei postări pe platforma actriței, Goop. Dakota Johnson este în prezent într-o relație fericită cu artistul, dar și cu fosta soție, care s-a căsătorit recent cu Brad Falchuk, iar asta e destul de ciudat. Într-un fel!

Cei patru petrec sărbătorile împreună, iar copiii o plac pe Dakota. Chris Martin se poate considera cel mai norocos bărbat din lume. Fosta nevastă i-a făcut doi copii, și o pune de-o nuntă și cu actuala parteneră. Deși pare o relație ideală, dar acest trio – Chris, Gwyneth, Dakota – nu va funcționa mult timp. Poate pentru că Brad Falchuk se simte lăsat pe dinafară?

Articole asemanatoare
Chris Martin
Chris Martin și Dakota Johnson s-au despărțit
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow, cinci lecții de modă pentru un stil vestimentar atemporal
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow, exploatată de un bărbat
Gwyneth Paltrow a fost data în judecată pentru un accident de schi

Noul tip de relație: throupling. Iar Gwyneth Paltrow, Chris Martin și Dakota Johnson cam asta fac

by Andreea Damian   1 min
2