Home > Sex-Relatii > Dragoste > Noul tip de relație: throupling. Iar Gwyneth Paltrow, Chris Martin și Dakota Johnson cam asta fac

Noul tip de relație: throupling. Iar Gwyneth Paltrow, Chris Martin și Dakota Johnson cam asta fac

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson demonstrează lumii că fosta soție și actuala iubită pot fi cele mai bune prietene. Cele două actrițe au participat la aniversarea vedetei de televiziunii Derek Blasberg.

Acestea par să se înțeleagă de minune împreună, mai ales că s-au distrat în absența la Chris Martin. Blasberg a postat o fotografie cu ei pe Instagram, în descrierea căreia a scris „Consciously throupling”.

 

 

View this post on Instagram

 

Consciously throupling

A post shared by Derek Blasberg (@derekblasberg) on

Derek Blasberg a făcut referire la termenul „Conscious Uncoupling” – frază utilizată des pentru a denumi o despărțire amiabilă. „Throupling” este considerat de specialiști noul tip de relație, iar Chris Martin, Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson sunt protoganiștii în cazul de față!

Gwyneth Paltrow și Chris Martin s-au despărțit în 2014 și au anunțat acest lucru prin intermediul unei postări pe platforma actriței, Goop. Dakota Johnson este în prezent într-o relație fericită cu artistul, dar și cu fosta soție, care s-a căsătorit recent cu Brad Falchuk, iar asta e destul de ciudat. Într-un fel!

Cei patru petrec sărbătorile împreună, iar copiii o plac pe Dakota. Chris Martin se poate considera cel mai norocos bărbat din lume. Fosta nevastă i-a făcut doi copii, și o pune de-o nuntă și cu actuala parteneră. Deși pare o relație ideală, dar acest trio – Chris, Gwyneth, Dakota – nu va funcționa mult timp. Poate pentru că Brad Falchuk se simte lăsat pe dinafară?

Articole asemanatoare
Gwyneth Paltrow
Serviciul britanic de sănătate o acuză pe Gwyneth Paltrow că vinde produse periculoase: „E o șarlatană”
Christ Martin
Chris Martin și Gwyneth Paltrow și-au trimis fiica de 16 ani să lucreze într-un magazin de haine
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow și soțul ei trăiesc separat pentru „a păstra misterul”
Gwyneth Paltrow
Internauții râd de afișul documentarului lui Gwyneth Paltrow: parcă iese din organele intime ale femeii

Noul tip de relație: throupling. Iar Gwyneth Paltrow, Chris Martin și Dakota Johnson cam asta fac

by Andreea Damian   1 min
2