Home > Lifestyle > Noutăți de ultimă oră despre nașterea lui Kate Middleton. Ce a anunțat Palatul

Noutăți de ultimă oră despre nașterea lui Kate Middleton. Ce a anunțat Palatul

Kate Middleton

Bebelușul regal cu numărul 3 pe care Kate Middleton urmează să-l nască ar putea sosi pe lume din clipă în clipă. Data probabilă a nașterii nu a fost dezvăluită niciodată, însă după cum se desfășoară pregătirile la spitalul unde urmează să se nască, se pare că termenul e aproape. Au fost puse deja restricții de trafic pe o arie largă din jurul spitalului St. Mary, din Londra, acolo unde bebelușul va fi adus pe lume, iar presa s-a instalat în fața instituției.

Panoul din fața clinicii indică restricții de parcare între 9 și 30 aprilie, însă există voci care susțin că bebelușul se va naște de ziua St. George, pe 23 aprilie. Și deși Palatul Kensington  a anunțat că Ducesa va naște oricând în luna aprilie, casele de pariuri mizează pe 27 sau 28 aprilie.

La maternitatatea privată  Lindo Wing s-au născut, de asemenea,și Prințul William, în urmă cu 36 de ani, dar și cei doi frați mai mari, Prințul George (2013) și Prințesa Charlotte (2015).

Micuțul sau micuța, căci încă nu se știe sexul bebelușului, va fi al cincilea pe linia de succesiune la tronul britanic, după bunicul său Charles, tată, Prințul William, și frățiorii mai mari și va purta titlul de Prinț sau Prințesă de Cambridge. Nașterea sa îl va trimite pe „unchiul” Harry pe locul șase în linia de succesiune.

Un alt semn care indică faptul că Ducesa de Crambridge va naște din clipă în clipă îl reprezintă balustradele scărilor care sunt proaspăt vopsite. S-a luat în considerere o eventuală naștere acasă, dar dacă aceasta va avea loc la maternitate, ea va costa cel puțin 10.000 de dolari. Un preț extrem de piperat, dar dacă ținem cont de prestigiul clinicii și facilitățile pe care le oferă mamei și copilului, e o nimica toată pentru familia regală.

Se zvonește că bebelușul, al cărui sex nici măcar părinții nu îl cunosc va purta următoarele nume: Alice, Mary, Alexandra sau Victoria, dacă va fi fetiță, sau Frederick, James, Arthur sau Philip, dacă va fi băiat.

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Kate Middleton arată cu degetul spre Meghan Markle
kate middleton
Kate Middleton a băut un pahar în plus după ce s-a despărțit de prințul William în 2004
Kate Middleton
Ducesa Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea bebeluș?
prințul louis
Palatul Kensington a dat publicității două fotografii adorabile cu prinţul Louis

Loading...

Noutăți de ultimă oră despre nașterea lui Kate Middleton. Ce a anunțat Palatul

by Andreea Damian   1 min
2