Home > Agenda > eveniment > Nouvelle Vague revine la București

Nouvelle Vague revine la București

Nouvelle Vague va reveni în toamnă în România, după concertul din cadrul B’Estfest. Spectacolul va avea loc pe scena Sălii Palatului din București, în data de 22 noiembrie.

Tradus prin „new wave” în engleză și „bossa nova” în portugheză, numele trupei are drept origini noul val al cinematografiei franceze din anii ’60 și mișcarea de revitalizare a chanson-ului tradițional.

Având ca sursă de inspirație muzica punk și post-punk, alături de curentul new-wave, grupul Nouvelle Vague a fost înființat de producătorii francezi Marc Collin și Olivier Libaux, care i-au recrutat mai apoi pe Anaïs Croze, Camille Dalmais, Phoebe Killdeer, Mélanie Pain si Marina Céleste.

Vara aceasta, trupa a impresionat publicul B’ESTFEST cu un show de excepție, reinterpretând într-un mod original hituri celebre precum "Love Will Tear Us Apart", "Too Drunk to Fuck", "Blue Monday", "Friday Night, Saturday Morning".

Biletele pentru concertul Nouvelle Vague urmează a fi puse în vânzare în perioada următoare, în rețeaua magazinelor Diverta și online, pe myticket.ro.

Articole asemanatoare
Richard Clayderman la Sala Palatului
“Jurassic Experience” in premiera, in Romania!
Jurassic Experience – in premiera la Sala Palatului!
Richard Clayderman asa cum nu l-ati mai vazut

Comenteaza acest articol

Nouvelle Vague revine la București

by realitatea   1 min
0