Home > Agenda > stiri > Însărcinată, Alicia Keys a căzut pe scenă – VIDEO

Însărcinată, Alicia Keys a căzut pe scenă – VIDEO

Viața de vedetă este destul de periculoasă dacă ne gândim la momentele neplăcute prin care a trecut de curând Alicia Keys. În timp ce cânta "Love Is Blind" la Essence Music Festival din New Orleans, cântăreața s-a dezechilibrat și a căzut pe scenă.

Căzătura nu ar fi fost atât de importantă, dar Alicia este însărcinată în câtevea luni și trebuie să evite complet astfel de incidente pentru a nu risca să piardă sarcina. Publicul s-a speriat destul de tare cunoscând situația vedetei. Din fericire, într-un raport apărut ulterior, purtătorii de cuvânt ai vedetei au anunțat că atât Alicia, cât și copilul sunt în regulă și nu au pățit nimic în urma cazăturii. Singurul sfat pe care fanii i l-au dat vedetei este să renunțe, măcar pe perioada sarcinii, la tocurile extrem de înalte pe care le poartă în timpul concertelor.

Articole asemanatoare
Alicia Keys
Alicia Keys își va publica memoriile într-o carte care va apărea în noiembrie
alicia keys
Alicia Keys, cadou extravagant pentru soțul ei
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Cine o poartă mai bine?

1 Response

  1. Hussein

    Illuminati=ET kin aka gods, Ea, Sirians, Satan, Pepsi, angels/demons, drngaos, hulu, vampires, bluebloods, Al Gore, Windsors, Rothschilds, Rockefellars etc who rule cults like Freemasonry. Their agenda: continually cull/victimize people via vaccines/other toxins, Codex Alimentarius, carbon taxes, internet 2, WW3 then stage an alien invasion to get a fascist world government/religion with us chipped. Support Dr Deagle, Stewart Swerdlow, Oracle Broadcasting, gardeners and free-energy technology!

Comenteaza acest articol

Însărcinată, Alicia Keys a căzut pe scenă – VIDEO

by realitatea   1 min
1