Home > Nu a imbatranit deloc in 20 de ani! Christy Turlington (43 de ani) arata ca la 23

Nu a imbatranit deloc in 20 de ani! Christy Turlington (43 de ani) arata ca la 23

Supermodelul Christy Turlington sfideaza timpul pe coperta revistei Capitol File, aratand la fel de bine ca la 23 de ani, cand defila pe toate podiumurile de moda.
Binecuvantata genetic cu o frumusete impecabila si o inteligenta ascutita, sotia regizorului Ed Burns si mama a doi copii spune ca lumea modelling-ului nu ar trebui sa fie suficienta pentru nicio femeie. “Toate prietenele si surorile mele era la facultate, invatand, iar eu eram invidioasa. Dupa cativa ani de modelling, mi-am dat seama ca stiu tot ce este de stiut despre meseria asta. Dar si ca a ajuns sa ma defineasca, ceea ce nu era OK”.
Acum, Christy se concentreaza pe un subiect arzator, dar mai putin constientizat: mortalitatea maternala, caci la fiecare 90 de secunde, o femeie moare din cauza complicatiilor aparute la nastere. “Nu mi-a venit sa cred cand am vazut cifrele si ma intreb de ce lumea nu vorbeste despre asta”. In 2003, dupa ce a nascut-o pe fiica ei, Grace, Christz Turlington a suferit de hemoragie postpartum, o complicatie care ar putea fi fatala fara accesul la ingrijire medicala de urgenta.


Comenteaza acest articol

Nu a imbatranit deloc in 20 de ani! Christy Turlington (43 de ani) arata ca la 23

by   1 min
0