Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Nu are iubit, dar s-a îmbrăcat mireasă. Fotografiile de nuntă au devenit virale

Fu Xuewei este o antreprenoare din China în vârstă de 25 de ani. Tânăra a publicat pe internet mai multe fotografii cu ea îmbrăcată în rochie de mireasă la brațul unui domn în vârstă. Fotografiile de nuntă au devenit virale, însă povestea din spatele lor i-a impresionat până la lacrimi pe internauți.

Fu XueweiBărbatul în vârstă nu este însă soțul ei, ci bunicul în vârstă de 87 de ani, grav bolnav. Fu Xuewei nu are un iubit, dar și-a dorit foarte mult ca bătrânul, care ar putea muri oricând, să trăiască s-o vadă mireasă. De aici i-a venit o idee incredibilă. Tânăra a îmbrăcat rochia de mireasă și l-a invitat pe bunicul ei să fie protagoniștii unei ședințe foto de nuntă.

Mințindu-l că vor merge la spital pentru un control de rutină, chinezoaica a aranjat totul în mare secret. Cu 3.000 de yeni (475 de dolari) a angajat un fotograf profesionist și a închiriat rochia de mireasă și costumul bătrânului. Imaginile au fost distribuite pe pagina ei de socializare, iar în scurt timp au devenit virale.

Cu adevărat impresionantă este povestea care a dat naștere acestei idei. Fu Xuewei a fost crescută de la 10 ani de bunicii ei, după ce părinții au divorțat. Cu timpul, a devenit foarte atașată de aceștia. ba chiar a insistat să aibă grijă de ei când cei doi s-au îmbolnăvit, deși veniturile ei sunt mici. Ba mai mult, și-a chipul bunicului ei pe braț, pentru a-l arăta copiilor ei. În septembrie 2017, bătrânul s-a îmbolnăvit foarte grav, iar medicii i-au spus că ar putea muri din clipă în clipă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bianca Dragusanu, schimbare radicala de look, inainte de nunta

Tatuajele nu prea mai sunt cool – Levine și Bieber demonstrează asta

realitatea

Psoriazisul pustular: care este particularitatea sa și cum să-l tratezi?

Andreea Damian

Paranormal! Aflat la picnic, Fuego a vazut-o pe Fecioara Maria

Mesajul acid al Laviniei după ce s-a anunțat că divorțează de Bănică

Tabu Tabu

Cum să fii o apariție gorgeous pe plajă

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu