Home > Health > Nu astepta sa treaca sarbatorile! Apuca-te de sala acum!

Nu astepta sa treaca sarbatorile! Apuca-te de sala acum!

Vrem sa aratam bine indiferent de anotimp si e bine sa gandim pe termen lung. Pentru a ne bucura de bucatele  ce vor fi pe masa, dar si de silueta, avem de luat o decizie: Incep sa merg la sala de azi !

Pentru a ne fi mai usor putem apela la un personal trainer care sa fie partenerul nostru de antrenament. Acesta te va ajuta sa iti definesti scopul prin sport.

De ce as avea nevoie de un antrenor personal cand ma pot antrena de unul singur? Sigur si tu gandesti la fel. Antrenorul pe care il vei alege ia in considerare nivelul tau actual de rezistenta si planifica cu tine atingerea obiectivelor tale prin antrenamente. Acesta te va motiva, va fi alaturi de tine pe tot parcursul transformarii tale, te va ajuta sa efectuezi corect exercitiile si cel mai important lucru, iti va face un plan alimentar sanatos adaptat stilului tau de viata.

Timpul nu este o scuza, o ora din 24 o poti aloca sportului. In plus, antrenamentele nu trebuie efectuate zilnic, de trei ori pe saptamana fiind de ajuns. Sportul inseamna sanatate, echilibru, dar si o buna modalitate de a-ti recapata increderea in tine. Te vei simti mandra dupa fiecare antrenament fiindca ai facut ceva pentru visul tau. E important sa ne simtim bine cu noi fiindca ce simtim inauntru, transmitem in exterior.

Alimentatia este foarte importanta, iar un personal trainer iti va da cele mai delicioase retete, desigur sanatoase. Acum sigur te gandesti ca nu ai timp nici sa respiri, dar sa asculti recomandarea antrenorului si sa ai 3 mese si 2 gustari pe zi. Faci asta pentru tine, dar si pentru cei din jur. Au nevoie de tine sanatoasa, cu chef de viata si trebuie sa fii omul care emana fericire oriunde ar fi. Seara, inainte sa te culci, pregateste-ti mesele pentru a doua zi. O sa iti ia maxim 20 de minute, iar ziua urmatoare vei manca sanatos si vei fi cu un pas inainte spre atingerea obiectivelor tale.

Munceste in fiecare zi pentru visul tau si ai grija de tine!

Sarbatori Fericite!

 

Articole asemanatoare
Sister Secret
Secret Sister, păcăleala de pe Facebook de care trebuie să te ferești în prag de Sărbători
Cum să-ți îmbunătățești sănătatea mentală prin fitness
Călugărițele atlete: Vaticanul are o echipă de atletism și vrea să ajungă la Jocurile Olimpice
Elle Macpherson
Elle Macpherson, sfaturi de dietă și sport pentru femeile de peste 50 de ani

Comenteaza acest articol

Nu astepta sa treaca sarbatorile! Apuca-te de sala acum!

by realitatea   1 min
0