Tabu
PEOPLE

Nu o să-ți vină să crezi cum s-a transformat Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu

mihaela radulescu

Zilele acestea fiul vedetei de televiziune împlinește 16 ani, iar Mihaela Rădulescu va face și ea 51 de ani la doar câteva zile diferență. Puștiul se știe că este pasionat de mișcare și un împătimit al sporului, însă în imaginile publicate recent de mama lui pe rețelele de socializare se vede o mare schimbare, semn că a muncit mult pe perioada pandemiei.

ayan schwartzenberg
ayan schwartzenberg

În ultimii ani Ayan Schwartzenberg a devenit pasionat de sporturi extreme și în general de tot felul de sporturi pe care le-a practicat atât cu mama sa, cât și cu partenerii actuali sau foști ai Mihaelei Rădulescu. Astfel că pentru vârstă lui, cei 16 ani pe care îi va împlini în câteva zile, Ayan este un bărbat bine dezvoltat care n-ai zice că are vârstă pe care o are. Și mama lui povestea într-o emisiune de televiziune că fiul ei iese cu fete mai mari ca el și că are mai multe iubite. Însă zilele trecute atât băiatul cât și mama lui au publicat pe

ayan schwartzenberg face sport
ayan schwartzenberg face sport

rețelele de socializare câteva imagini cu tânărul care face sport și are un corp foarte bine lucrat și construit. Se știe că tânărul iubește sportul și nu trece o zi fără să-l practice sau să facă ceva mișcare. Și cum sălile au fost închise, s-a antrenat acasă, în curte sau a alergat pe afară, atunci când a putut. Important e că a avut timp și și-a dorit să-și păstreze tonusul avut înainte de pandemie.

ARTICOLE SIMILARE

Băiatul adoptat al Luminiței Anghel snopit în bătaie în casa lui

Tabu Tabu

Drake s-a dat la Heidi Klum. Cum a reacționat fotomodelul la avansuri

Andreea Damian

Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt

Andreea Damian

Ce-și dorește Adela Popescu pentru ea și soțul ei

Tabu Tabu

Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19

Andreea Damian

La ce ne așteptăm la Globurile de Aur: De la Jennifer Aniston și Ricky Gervais la Jennifer Lopez

realitatea

Scrie un comentariu