Tabu
Image default
PEOPLE

Nu o să-ți vină să crezi cum s-a transformat Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu

Zilele acestea fiul vedetei de televiziune împlinește 16 ani, iar Mihaela Rădulescu va face și ea 51 de ani la doar câteva zile diferență. Puștiul se știe că este pasionat de mișcare și un împătimit al sporului, însă în imaginile publicate recent de mama lui pe rețelele de socializare se vede o mare schimbare, semn că a muncit mult pe perioada pandemiei.

ayan schwartzenberg
ayan schwartzenberg

În ultimii ani Ayan Schwartzenberg a devenit pasionat de sporturi extreme și în general de tot felul de sporturi pe care le-a practicat atât cu mama sa, cât și cu partenerii actuali sau foști ai Mihaelei Rădulescu. Astfel că pentru vârstă lui, cei 16 ani pe care îi va împlini în câteva zile, Ayan este un bărbat bine dezvoltat care n-ai zice că are vârstă pe care o are. Și mama lui povestea într-o emisiune de televiziune că fiul ei iese cu fete mai mari ca el și că are mai multe iubite. Însă zilele trecute atât băiatul cât și mama lui au publicat pe

ayan schwartzenberg face sport
ayan schwartzenberg face sport

rețelele de socializare câteva imagini cu tânărul care face sport și are un corp foarte bine lucrat și construit. Se știe că tânărul iubește sportul și nu trece o zi fără să-l practice sau să facă ceva mișcare. Și cum sălile au fost închise, s-a antrenat acasă, în curte sau a alergat pe afară, atunci când a putut. Important e că a avut timp și și-a dorit să-și păstreze tonusul avut înainte de pandemie.

ARTICOLE SIMILARE

Andra și Cătălin Măruță au avut parte de o sărbătoare în familie

Tabu Tabu

Doamne din familii regale care au purtat aceeași rochie, dar au arătat total diferit

Andreea Damian

Dan Bittman dă cărțile pe față! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu căsnicia sa

Andreea Damian

Secretele nespuse ale Oanei Sârbu

Tabu Tabu

Singura celebritate pe care președintele Joe Biden o urmărește pe Twitter

Andreea Damian

Paris Hilton lansează al 25-lea parfum. Este o ediție specială!

Andreea Damian

Scrie un comentariu