Tabu
PEOPLE

Nu o să vă vină să credeți cum schimbă Corona Virus viața cuplului Liviu Varciu-Anda Călin

liviu varciu si anda calin

Luna martie trebuia să fie una specială pentru cuplul Liviu Varciu – Anda Călin care și-au investit banii în comedia “Zăpadă, ceai și dragoste”. S-ar părea că din cauza problemelor de sănătate din toată lumea premieră peliculei a fost amânată pentru luna septembrie și afișul a fost și el schimbat.
După ce au muncit luni întregi la filmul “Zăpadă, ceai și dragoste”, Liviu Varciu și echipa lui, alături de iubita lui însărcinată, Anda Călin, au fost nevoiți să amâne evenimentul. Acesta a fost mutat pe 25 septembrie din cauza Corona Virus-ului care bântuie toată lumea și mai mult, au schimbat și afișul filmului, în glumă, punând măști personajelor principale.

afis film liviu varciu
afis film liviu varciu

Puțini știu că Anda Călin și Liviu Varciu sunt născuți amândoi în luna martie și își doreau că evenimentul să aibă loc în perioada zilelor lor de naștere. Mai mult, iubita lui Liviu Varciu și-a vândut un apartament că să poată să-și ajute partenerul de afaceri pentru acest proiect care se pare că are parte de ghinioane. “Amândoi sunt implicati în proiect și își doreau să se întâmple cât mai repede, însă uite că problemele cu Corona Virus i-au oprit. Sunt multe probleme și după cum știți și premieră noului film cu James Bond s-a amânat tot din această cauza. Pînă când se va lansa filmul Liviu Varciu va fi ocupat cu proiectele lui de televiziune și cu ce mai are el de făcut, iar Anda se va ocupă în continuare de copil și de viitorul lor moștenitor”, ne-au spus surse apropiate cuplului.

ARTICOLE SIMILARE

Julia Roberts e o mamă foarte strictă: le-a interzis copiilor ei să folosească rețelele de socializare

Andreea Damian

Prințul Harry părăsește America și se întoarce acasă. Singur!

Andreea Damian

Poza cu Meghan la British Fashion Awards pe care Casa Regală a șters-o fără motiv de pe Instagram

Andreea Damian

Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19

Andreea Damian

Kim Kardashian a vorbit fără perdea despre sex

Andreea Damian

De la staruri porno la mari actori: celebritățile care și-au început cariera în filme pentru adulți

Andreea Damian

1 comentariu

Patricia 9 March 2020 at 4:07

Regula gramaticala pe care am invatat-o in clasa a 2-a am impresia: “inainte de p si b se pune mereu “m”. Asadar nu exista “inplicati” ci implicati.
Avem asteptari totusi de la cei care compun articole online sa se uite peste text inainte sa il publice.

Răspunde

Scrie un comentariu