Tabu
Image default
lifestyle

Se desparte MINDRUŢĂ? Nu!

Unii spun ca Lucian Mindruţa are probleme în viața amoroasă. Conform Libertatea, fostul  prezentator al “Observatorului” de la Antena 1 și soția sa, Ioana, s-ar fi  despărțit, în secret, după 11 ani de căsnicie.

Potrivit stl.ro, cei doi soți nu mai locuiesc  împreună de ceva timp și își mai vorbesc doar de dragul celor trei copii pe care  îi au.

“Au rupt orice legătură de ceva vreme. Totul se rezumă acum la creșterea  celor trei copii și nimic mai mult. Ea are ochi pentru alt bărbat și asta a fost  picătura care a umplut paharul”, au declarat surse din anturajul lui Lucian Mîndruță pentru stl.ro.

Căsnicia celor doi a fost la un pas să se destrame încă din 2010, când Lucian  a fost surprins în ipostaze care au demonstrat infidelitatea sa față de soție.

“Familia mea este alături de mine, chiar dacă am greșit enorm. Îmi cer scuze  Ioanei, lui Matei, Andreei și lui Mihai, pentru lucrurile grele care urmează pentru ei în perioada următoare”, spunea Mîndruță, în 2010, după ce a fost  surprins înșelându-și soția. Atunci, Ioana și-a iertat soțul și a decis să mai  acorde o șansă mariajului lor.

…In ciuda tuturor zvonurilor despre o posibila despartire, recent Lucian Mindruta si-a petrecut concediul impreuna cu sotia sa! Cei care i-au vazut impreuna povestesc ca se comportau ca un cuplu absolut normal.

Mai mult: Lucian Mîndruţă şi soţia lui s-au despărţit? – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bucătăreasa lui Michael se destăinuie

realitatea

Tradiția și semnificația cadourilor de Paște

Andreea Damian

Castiga un pachet de trei carti de la Editura Herald

Surprinsi cu ochii in DECOLTEU!

CHRISTINA RICCI, actrita care si-a micsorat chirurgical sanii! FOTO topless inainte si dupa operatie

realitatea

Cum a ajuns Mariana Luiza Buica CEA MAI GRASA ROMANCA, cu 230 de kg!

Scrie un comentariu