Home > beauty > Nuanța de păr pe care toate femeile și-o doresc anul acesta

Nuanța de păr pe care toate femeile și-o doresc anul acesta

nuanța de păr
Blondul ultra-deschis neutru va fi nuanța de păr care va întoarce capete vara care urmează. Dacă îți dorești o schimbare de look în 2020, este bine să știi că nuanțele cât mai naturale revin în forță, dar și noi tehnici de vopsire a părului.

Blondul ultra-deschis neutru este de fapt o nuanță de păr extreme de sexy, prezentă deja în saloanele din întreaga lume și în părul influencerilor de pe Instagram

Hairstylistul celebrităților Renya Xydis a împărtășit cu noi tot ceea ce trebuie să știți despre nuanța de păr mult râvnită în 2020 și modul exact în care o puteți obține.

Denumit și „blondul cremos”, blondul ultra-deschis neutru este un mix perfect de tonuri reci și calde de blond, fiind inspirat de blondul Scandinavia din sezonul trecut. Finisajul general este mult mai puțin dur decât blondul cenușiu sau blondul platinat, dar nu la fel de cald ca auriul, a declarat Xydis pentru ELLE. Hairstilista adaugă că nuanța evidențiază caracteristicile unei femei într-un mod foarte natural.

Evident, nuanța diferă de la o persoană la alta, în funcție de culoarea pielii. Ca să vă faceți o idee despre această nuanță de blond, gândiți-vă la tonuri de blond platinat amestecate cu șuvițe de blond auriu sau la actrița Margot Robbie. Trebuie să știți că pentru a obține acest blond superb, este bine să apelați la un specialist.

Vă las mai jos câteva idei pentru inspirație.

Articole asemanatoare
nuanță de păr
O nouă nuanță de păr va fi pe val în sezonul rece
Fall Hair Color Trends
Jessica Alba – Schimbare dramatica de look

Comenteaza acest articol

Nuanța de păr pe care toate femeile și-o doresc anul acesta

by Andreea Damian   1 min
0