Home > Vedete > ADEVARUL despre nudurile MIHAELEI RADULESCU! Afla de ce nu a aparut in PLAYBOY

ADEVARUL despre nudurile MIHAELEI RADULESCU! Afla de ce nu a aparut in PLAYBOY

Mihaela Rădulescu se simte bine în pielea ei și arată asta tuturor. Vedeta a postat pe pagina ei de Facebook o imagine în care apare în toată splendoarea. Este vorba despre ceea ce ea numește ”singura fotografie cu adevărat nud” pe care a făcut-o vreodată, iar publicația aleasă a fost revista ”VIVA!”. Imaginea a fost realizată în anul 2006, deși cu cinci ani înainte vedeta mai pozase o dată goală, in stilul “covered topless” (adica fara haine, dar cu sanii acoperiti cu ajutorul mainilor).

”Singura fotografie cu adevărat nud pe care am făcut-o vreodată (pentru VIVA). Am fost prima persoană publică din România care a condiționat apariția ….astfel … pe o copertă cu donarea unui procent important din încasări către Asociația persoanelor hipoacuzice din Romania (genul de asociație și de problemă care nu interesează pe nimeni, din păcate) (…) Vestimentația…o cremă genială de corp, cu care am pătat fără speranță scaunul. Rostul postării ? Dezamorsarea unor minți încuiate, care cred că a fi vedetă (sau a fi fost) vedetă în România e (sau a fost) doar despre farduri, tocuri și mofturi…”

In 2008, cu putin timp inainte de despartirea de Elan Schwartzenberg, Mihaela a pozat seminud si in Campania Antifumat, contribuind, se pare, cu bani din propriul buzunar pentru acest proiect. Mesajul fiind “Fumatul nu e singura ta placer!”, Campania a dat nastere mai multor parodii, devenite virale pe internet. Intr-una din parodii, apare si Andreea Marin, autorii anonimi ai farsei mizand pe marea rivalitate dintre dive.

Interesat este ca, prin 2002-2003, Mihaela a fost foarte aproape si de un pictorial in Playboy. Suma fusese agreata, insa discutia s-a impotmolit – culmea! – in jurul unor detalii procedurale si legate de intocmirea contractului.


1 Response

  1. Pingback : NUDURILE Mihaelei Radulescu! De ce nu a pozat in PLAYBOY – explicatia reala! | Bucatarescu

Comenteaza acest articol

ADEVARUL despre nudurile MIHAELEI RADULESCU! Afla de ce nu a aparut in PLAYBOY

by realitatea   1 min
1