Tabu
CULTURE

Numărătoare inversă pentru scena mică a Stufstockului

Începând de astăzi, se deschide competiția pentru trupele mai puțin cunoscute care urmează să urce pe scena de la Stufstock. Dacă headlinerii celei de-a șasea ediții a Festivalului Stufstock, ce se va derula, deja tradițional, în Vama Veche, între 14 și 16 august, au fost deja stabiliți, a venit rândul trupelor abia intrate pe rampa de lansare.
Organizatorii, împreună cu Orange Concept Store, au venit anul acesta cu ideea unui concurs, în urma căruia juriul va decide care dintre formații va concerta la festival, iar publicul va putea alege care sound le-a trezit interesul, trupa desemnată câștigătoare în urma votului urmând să susțină un concert pe scena mică de la Spice Clubul din Vamă.

Astfel, pornind din această săptămână, în fiecare marți și miercuri, la Orange Concept Store vor avea loc câte trei concerte ale trupelor propuse pentru concurs, toate având intrarea liberă.
Pe site-urile festivalului și pe orangeconcept.ro se va posta câte o piesă din concertul fiecărui grup, urmând ca publicul să decidă online, pe aceleași pagini web, pe cine să asculte la scena mică a Stufstockului.

Citeste articolul integral, semnat de Andra Matzal, pe Cotidianul.ro

ARTICOLE SIMILARE

La film, avanpremiera lunii aprilie

realitatea

Quentin Tarantino își lansează noul film cu Brad Pitt, Leonardo DiCaprio la Cannes

realitatea

Adina Buzatu alungă ploaia de la Sibiu

Sărbătoritul zilei

realitatea

Acces gratuit la proiecţiile în aer liber din cadrul Les Films de Cannes à Bucarest 2020

Andreea Damian

Inside Llewyn Davis se lansează de Moş Nicolae şi-n România!

Scrie un comentariu