Tabu
Image default
CULTURE

Numărătoare inversă pentru scena mică a Stufstockului

Începând de astăzi, se deschide competiția pentru trupele mai puțin cunoscute care urmează să urce pe scena de la Stufstock. Dacă headlinerii celei de-a șasea ediții a Festivalului Stufstock, ce se va derula, deja tradițional, în Vama Veche, între 14 și 16 august, au fost deja stabiliți, a venit rândul trupelor abia intrate pe rampa de lansare.
Organizatorii, împreună cu Orange Concept Store, au venit anul acesta cu ideea unui concurs, în urma căruia juriul va decide care dintre formații va concerta la festival, iar publicul va putea alege care sound le-a trezit interesul, trupa desemnată câștigătoare în urma votului urmând să susțină un concert pe scena mică de la Spice Clubul din Vamă.

Astfel, pornind din această săptămână, în fiecare marți și miercuri, la Orange Concept Store vor avea loc câte trei concerte ale trupelor propuse pentru concurs, toate având intrarea liberă.
Pe site-urile festivalului și pe orangeconcept.ro se va posta câte o piesă din concertul fiecărui grup, urmând ca publicul să decidă online, pe aceleași pagini web, pe cine să asculte la scena mică a Stufstockului.

Citeste articolul integral, semnat de Andra Matzal, pe Cotidianul.ro

ARTICOLE SIMILARE

Aparitie exceptionala: RACLA si Anda Adam deschid Romanian Music Awards cu ”Nu ma uita”

Sărbătoritul zilei de 23 mai

realitatea

MR. Giuseppe Stefanel, PDG Stefanel Group

realitatea

“Restul e tăcere” concurează pentru “Cel mai bun film străin” la Festivalul de la Palm Springs

realitatea

Stiai care sunt cele mai ciudate motive de divort?

realitatea

Globurile de Aur 2019. Filmul „Green Book” este marele câștigător al galei

Andreea Damian

Scrie un comentariu