Home > Agenda > Numărătoare inversă pentru scena mică a Stufstockului

Numărătoare inversă pentru scena mică a Stufstockului

Începând de astăzi, se deschide competiția pentru trupele mai puțin cunoscute care urmează să urce pe scena de la Stufstock. Dacă headlinerii celei de-a șasea ediții a Festivalului Stufstock, ce se va derula, deja tradițional, în Vama Veche, între 14 și 16 august, au fost deja stabiliți, a venit rândul trupelor abia intrate pe rampa de lansare.
Organizatorii, împreună cu Orange Concept Store, au venit anul acesta cu ideea unui concurs, în urma căruia juriul va decide care dintre formații va concerta la festival, iar publicul va putea alege care sound le-a trezit interesul, trupa desemnată câștigătoare în urma votului urmând să susțină un concert pe scena mică de la Spice Clubul din Vamă.

Astfel, pornind din această săptămână, în fiecare marți și miercuri, la Orange Concept Store vor avea loc câte trei concerte ale trupelor propuse pentru concurs, toate având intrarea liberă.
Pe site-urile festivalului și pe orangeconcept.ro se va posta câte o piesă din concertul fiecărui grup, urmând ca publicul să decidă online, pe aceleași pagini web, pe cine să asculte la scena mică a Stufstockului.

Citeste articolul integral, semnat de Andra Matzal, pe Cotidianul.ro

Articole asemanatoare
vară
Noul normal după 1 iunie. Unde ne vom distra vara aceasta
spectacole
Spectacolele în aer liber ar putea fi reluate din 15 iunie. Iată în ce condiţii
loredana
Loredana este nostalgică după ce i s-au anulat concerte mari
lady gaga
O cântăreață faimoasă a dat lovitura. Va susține mai multe concerte la Las Vegas

Comenteaza acest articol

Numărătoare inversă pentru scena mică a Stufstockului

by realitatea   1 min
0