Tabu
Image default
CULTURE

Numărătoare inversă pentru scena mică a Stufstockului

Începând de astăzi, se deschide competiția pentru trupele mai puțin cunoscute care urmează să urce pe scena de la Stufstock. Dacă headlinerii celei de-a șasea ediții a Festivalului Stufstock, ce se va derula, deja tradițional, în Vama Veche, între 14 și 16 august, au fost deja stabiliți, a venit rândul trupelor abia intrate pe rampa de lansare.
Organizatorii, împreună cu Orange Concept Store, au venit anul acesta cu ideea unui concurs, în urma căruia juriul va decide care dintre formații va concerta la festival, iar publicul va putea alege care sound le-a trezit interesul, trupa desemnată câștigătoare în urma votului urmând să susțină un concert pe scena mică de la Spice Clubul din Vamă.

Astfel, pornind din această săptămână, în fiecare marți și miercuri, la Orange Concept Store vor avea loc câte trei concerte ale trupelor propuse pentru concurs, toate având intrarea liberă.
Pe site-urile festivalului și pe orangeconcept.ro se va posta câte o piesă din concertul fiecărui grup, urmând ca publicul să decidă online, pe aceleași pagini web, pe cine să asculte la scena mică a Stufstockului.

Citeste articolul integral, semnat de Andra Matzal, pe Cotidianul.ro

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 18 iunie!

realitatea

IN SFARSIT, PREMIANTII! AFLA CINE A PLECAT ACASA CU TROFEUL ROMANIAN MUSIC AWARDS!

Profită de oferta ABA Make-up Academy!

GABRIELA CRISTEA acuzata de tatal ei ca si-a ucis mama! Culmea tabloidizarii la TV!

Noi confirmari pentru Kings On Ice Olympic Gala

Twitter este un “loc toxic” pentru femei potrivit raportului Amnesty International

realitatea

Scrie un comentariu