Tabu
Image default
lifestyle

Nunta anului: Sambata, Catarama si Adina Alberts asteapta 100 de invitati la Snagov


Sambata, Viorel Catarama si Adina Alberts se vor casatori la resedinta de la Snagov si vor pleca in luna de miere pe insula Hainan din Marea Chinei.

Se vorbeste, deja, ca nunta omului de afaceri, a carui avere ar depasi 200 de milioane de euro, va fi catalogata drept nunta anului. Dupa trei ani de relatie cu medicul estetician Adina Alberts, magnatul oficializeaza relatia sambata, la resedinta sa de la Snagov, unde asteapta circa 100 de invitati. Petrecerea se anunta grandioasa. De muzica se vor ocupa corul si orchestra Operei Romane, Loredana, Petre Geambasu Band si Daniela Condurache.

Meniul va fi unul de mare rafinament si nu vor lipsi fructele de mare, mielul frantuzesc, branzeturile si noua feluri de vin din Australia, Franta si California, potrivit sursazilei.ro. Printre soiuri va fi si frantuzescul Chateau Mouton Rothschild, din 1969, anul in care s-a nascut mireasa. Dupa nunta, sotii vor pleca imediat in luna de miere, iar destinatia este insula Hainan, din Marea Chinei de Sud, considerata Hawaii Asiei.

ARTICOLE SIMILARE

Paul McCartney a căzut pe scenă – VIDEO

realitatea

Vivienne Westwood își dorește propriul ei talk show

realitatea

Salma Hayek a ajuns în spital din cauza unui șarpe

realitatea

Eva Longoria, cu sânii la vedere în emisiunea lui Letterman! – VIDEO

realitatea

Pamela Anderson pe telefonul tău mobil

realitatea

Trupa Faithless nu mai există!

realitatea

Scrie un comentariu