Home > Agenda > stiri > Stirea secolului: Brad Pitt & Angelina / Afla CAND si UNDE are loc NUNTA! / Galerie FOTO cu LOCUL NUNTII!

Stirea secolului: Brad Pitt & Angelina / Afla CAND si UNDE are loc NUNTA! / Galerie FOTO cu LOCUL NUNTII!

Dupa o relatie istorica, datand din 2005 (“Domnul si Doamna Smith”) si soldata cu 6 copii (proprii sau infiati), BRAD PITT (48 ani) si ANGELINA JOLIE (36 ani) s-au logodit! Intr-o imagine a fost zarit un inel pe mana stanga a divei si specialistii au recunoscut un model al bijutierului Robert Procop, inel considerat tipic pentru logodna. Chestionata de ziaristi, agenta de presa a lui Brad Pitt a confirmat, fiind zgarcita insa cu alte informatii. Se pare, totusi, ca nunta este programata in vara, probabil pe o proprietate privata din Franta, un castel achizitionat de (!) viitorul cuplu in Sudul Frantei.

Chateau Miraval este o proprietate luxoasa, situata pe Riviera Franceza, la Brignol. Costa 60 milioane de dolari, numai renovarea din 2009 scotandu-le din buzunare 5 milioane USD. Castelul are nu mai putin de 35 de dormitoare, semn ca e loc si de alti copii! Iata o GALERIE FOTO cu Chateau Miraval!

Articole asemanatoare
ANGELINA si BRAD PITT …chiar se casatoresc! FOTO de la locul ceremoniei!
Angelina Jolie, fotografiată de Brad Pitt pentru W Magazine

Comenteaza acest articol

Stirea secolului: Brad Pitt & Angelina / Afla CAND si UNDE are loc NUNTA! / Galerie FOTO cu LOCUL NUNTII!

by realitatea   <1 min
0