Home > Lifestyle > Stiri > Nunta fiicei lui FRUNZAVERDE, “Imparat”-ul de Severin! FOTO

Nunta fiicei lui FRUNZAVERDE, “Imparat”-ul de Severin! FOTO

Intr-un weekend suprasaturat – din nou – de nunti, dupa cea a fiicei Cameliei Sucu si cea a fiului milionarului sibian Ghise, inca un astfel de eveniment vine sa faca valuri …de sampanie! E vorba de nunta “Imparat”-ul de Severin, Sorin Frunzaverde, a carui fiica, Sorana, s-a maritat cu Florin Balanica. Socrul mic si-a respectat renumele si a invitat 850 de nuntasi, pentru care a închiriat două hoteluri în Timișoara, BMW-uri, a chemat Mitropolitul și 17 preoți să slujească și a plătit firmă de bodyguarzi.

La nuntă au participat ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, fostul consilier de securitate al preşedintelui Traian Băsescu, Mihai Stănişoara, liderul liberalilor cărăşeni, Marcel Vela, senator PNL, alti fruntasi din politica.

Apropiaţii lui Frunzăverde spun că nunta s-a ţinut la Timişoara pentru că, la Reşiţa, localul instituţiei universitare nu are aceeaşi capacitate cu cantina pe trei etaje de la Timişoara. „Iniţial au confirmat 848 de persoane, dar la nuntă a mai venit o pereche. Au fost 850 de invitaţi în cap”, a spus Doina Frunzăverde, soacra mică şi rector al Politehnicii din Reşiţa, recent înfrăţită cu cea de pe Bega.
La intrarea în cantină a fost aşternut un covor roşu, pentru ca invitaţii să aibă o primire fastuoasă. La cererea expresă a mirilor,
încăperile cantinei politehniste au fost decorate în culoarea fildeşului.
Pe  mesele acoperite cu mătase grea, de culoare crem, au fost puse flori albe de Amaryllis. Pe masa mirilor a fost aşezată o cutie sub formă de cufăr, pentru  strâns darul. Unii dintre invitaţi au adus cadouri, alţii au prezentat plicuri. Dacă în medie s-au dat 500 de euro de familie, mirii sunt mai bogaţi cu cel puţin 200.000 de euro, în ipoteza în care cheltuielile de nuntă sunt suportate de părinţi. Titu Bojin, liderul PSD Timiş, a declarat, la intrarea în cantină, că a venit pregătit cu un plic, dar că va pune în el o sumă după ce se va consulta cu alţi invitaţi. Mai mulţi nuntaşi din Caraş Severin au povestit, sub anonimat, că „cei care se respectă au pus 1.000 de euro în plic”.

Potrivit unui organizator de nunţi contactat de EVZ, cheltuielile cu nunta s-ar fi ridicat la 300.000 de euro. Doamna Frunzăverde neagă însă că s-ar fi cheltuit atât de mult: „Vă daţi seama, unii dintre colegii mei de la Politehnică nu ar mai fi venit, că nu îşi puteau da salariul pe o
lună, la nuntă! Vom şti exact cât a costat abia luni,când facem toate calculele”.

Meniul a fost unul deopotriva tradiţional si sofisticat. La aperitiv s-a servit terină de somon afumat cu pastă de brânză şi icre,
mezeluri italieneşti, camembert cu pepene şi Pringels cu pastramă de gâscă. Prima gustare caldă a pus în faţa invitaţilor şalău cu spanac, legume crocante şi sos de capere. Au urmat sarmalele cu mămăligă şi smântână şi friptura de raţă cu sos de mandarine cu orez. După miezul nopţii, nuntaşii au mai primit antricot de vită cu bacon, piept de curcan umplut cu cârnat, ciuperci sote, sote de gulii şi cartofi mediteraneeni. Au mai avut parte de o fântână de ciocolată, muffins, trufe şi diverse mousse-uri. Naşa Felicia Quint, cunoscut medic oftalmolog, a primit un tort de ciocolată decorat cu mai mulţi ochi. Naşul, generalul în rezervă Ion Ioan, a primit un tort de ciocolată în formă de tanc. Mireasa l-a „ameninţat” că la botez va primi unul în formă de tun.

Soacra mică a ratat momentul în care s-a furat mireasa de către colegele ei de liceu şi nu ştie cum a fost răscumpărată. Ea este foarte fericită de mariajul fiicei ei. Nu vede niciun impediment în faptul că Sorana, în vârstă de 26 de ani, şi-a luat soţ cu 10 ani mai mare. „De fapt, ginerele meu are 38 de ani”, rectifică mama miresei. Cei doi se cunosc de un an de zile, însă iubirea e aşa de mare încât nu au rezistat să stea departe unul de altul. Din păcate, sunt foarte ocupaţi cu serviciul, mai spune Doina Frunzăverde, încât „nu vor pleca în voiaj de nuntă”. Dacă fata fostului lider judeţean al Caraşului este acţionar în mai multe companii de top care fac afaceri cu energie verde, viitorul soţ, Florin Ioan Bălănică, este directorul unuia dintre cele mai mari centre medicale oftalmologice din Bucureşti, Europe Eye. Sorana Monica Frunzăverde este acţionar la Mabuz SRL, Best Moments SRL, Centrala Aeroelectrică Semenic şi Aqua Energie Regenerabilă SRL. Ultimele două firme au ca obiect de activitate energia eoliană. Spitalul pe care-l conduce Bălănică este cel mai mare din Europa de sud-est.

Citiţi mai mult: Vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde, nu s-a uitat la bani când și-a măritat fata. 300.000 de euro, nunta fiicei „Împăratului” | VIDEO – Reportaj > EVZ.rohttp://www.evz.ro/detalii/stiri/Totul-despre-nunta-fiicei-baronului-de-ara999999.html#ixzz263dqMtBR


Comenteaza acest articol

Nunta fiicei lui FRUNZAVERDE, “Imparat”-ul de Severin! FOTO

by   3 min
0