Tabu
Image default
lifestyle

Nunta la varf in PSD: Victor PONTA a luat parte, cu un alai de ministri! FOTO!

Gabriela Vrânceanu Firea a postat pe pagina sa de facebook mai multe fotografii  de la nunta fiicei lui Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iași, eveniment  la care au fost prezenți atât premierul Victor Ponta, Liviu Dragnea, dar și mai  mulți miniștri, după cum arată fotografiile.

Nunta Ilincai,  fiica cea mica a lui Gheorge Nichita are loc în acestă seară, iar senatorul PSD,  Gabriela Firea, a ținut să facă publice fotografii de la evenimentul la care a  fost invitată toată conducerea PSD, dar și miniștri din Guvern  care nu au  vechime în partid: ”Un moment de relaxare, la Iasi, alături de colegi. Nu puteam  să nu fim alaturi de un bun coleg, primarul din Iași, Gheorghe Nichita, în  această seara, socru mic. O seara liniștită tuturor!”, a scris aceasta pe  rețeaua de socializare.

În fotografia postată de Firea, acesta este însoțită de Victor Ponta dar și  de miniștrii Gabriela Szabo și Doina Pană. Dar în alte imagini de la nuntă sunt  prezenți și Liviu Dragnea, Rovana Plumb și soțul său, cei care care le-au fost  și nași mirilor, dar și foști europarlamentari PSD. Ponta, venind din America, a tinut sa mearga direct la nunta!

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/

ARTICOLE SIMILARE

EXOD Pro TV la Kanal D!

TRANSSEXUAL la sase ani!

CAT A SLABIT Minodora în zece luni! Avea 100 de kilograme, acum e de nerecunoscut!

Patrick Swayze: “Mai am doar doi ani de trăit”

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Jack Nicholson vrea să fie mâncat de păsări

realitatea

Scrie un comentariu