Home > Agenda > Nunta lui CONNECT-R / Album FOTO!

Nunta lui CONNECT-R / Album FOTO!

Gata! S-a insurat la biserica si CONNECT-R, cu mama fetitei lui, Misha (“Tenerife”)! Nasi sunt PEPE si Raluca Pastrama.

Connect-R şi soţia lui, Misha si-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, iar biserica aleasă de ei pentru eveniment, Bucur Ciobanul, este una dintre cele mai vechi din Capitală, un lăcaş de cult ca o bijuterie, unde există foarte multe elemente întâlnite la casele ţărăneşti.

Frumoasa mireasă a ajuns la biserică însoţită de naşul Pepe, într-o decapotabilă roşie. Numai un zâmbet, superba blondă a captat atenţia tuturor. Rochia tip sirenă, decorată cu cristale în zona decolteului îi vine ca turnată, iar buchetul colorat, format din trandafiri şi bujori, îi scoate şi mai mult în evidenţă ochii frumoşi.

Connect-R şi Misha s-au cununat civil anul trecut, iar astăzi si-au facut jurămintele şi în faţa Domnului. După slujbă, are loc o petrecere de nuntă, pe jumătate românească, pe jumătate ţigănească, fapt dezvăluit chiar de cei doi miri.

Înainte de nuntă Misha spunea că vrea să respecte absolut toate tradiţiile pe care ea le ştie, mai puţin furatul miresei cu care Connect-r nu este de acord nici în ruptul capului.

Aşa cum a promis, în biserică, în timpul slujbei, Misha l-a călcat pe picior pe Connect-R.

“L-am călcat, da, l-am călcat “, a răspuns Misha pentru reporterul Libertatea.

Soacra mare a îmbrăcat o rochie cu dantela transparentă, iar la gât şi pe braţe a asortat mai multe bijuterii de aur. De departe piesa de rezistenţă era un lanţ de aur foarte gros care avea agăţat un pandantiv. Doamna Mihalache a optat pentru o coafură simplă dar elegantă în acelaşi timp.

Mama cântăreţului a venit zâmbind la biserică şi chiar au fost momente în care a râs cu gura până la urechi, semn că se simţea de minune la eveniment. Aceasta a venit însoţită de tatăl lui Connect-R şi se vedea pe chipul ei că este foarte emoţionată.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/mama-connect-r-nunta-bijuterii-507906.html#ixzz3DyTLcejE

Mai mult: http://www.libertatea.ro/

Foto: www.libertatea.ro , www.wowbiz.ro

Articole asemanatoare
connect-r
Connect-R s-a despărțiți de soție, însă e izolat cu ea și fiica lor
IATA cu cine si-a inselat nevasta CONNECT-R! Foto!
Sotia lui CONNECT-R, Misha, a slabit 20 kg dupa nastere / FOTO cu fetita la piscina!
FOTO de la botezul fetitei lui CONNECT-R

Comenteaza acest articol

Nunta lui CONNECT-R / Album FOTO!

by   1 min
0