Home > Agenda > stiri > La NUNTA, NICOLETA LUCIU a furat ochii tuturor (Galerie 18 FOTO)! Ce CADOURI neasteptate a primit! In ce limba a spus NICOLETA “Da”?

La NUNTA, NICOLETA LUCIU a furat ochii tuturor (Galerie 18 FOTO)! Ce CADOURI neasteptate a primit! In ce limba a spus NICOLETA “Da”?

După ce a spus “Da” în fața primarului din Miercurea Ciuc, la  ora 15.00, frumoasa brunetă a mers acasă, a îmbrăcat rochia de mireasă și s-a  îndreptat cu zâmbetul pe buze către Mănăstirea “Sfânta Fecioară Maria” de la Șumuleu, pentru a se cununa religios cu partenerul ei de viață, Zsolt Csergo,  dar și pentru a-și boteza tripleții.

Îmbrăcată într-o rochie de mireasă simplă, dar extrem de decoltată, NICOLETA LUCIU a pășit  încrezătoare în biserică, unde, s-a oficiat cununia ei religioasă cu omul de afaceri Zsolt Csergo, care a fost urmată de botezul tripleților, în vârstă de șase luni, pe care îi are  cuplul.

După cele două mari evenimente, Nicoleta (31 ani) si Zsolt Cergo (37 ani) au petrecut cu peste 200 de invitaţi, mulţi  dintre ei din Bucureşti, dar şi din Miercurea Ciuc, masa avand loc la restaurantul Harghita.

Au primit cadou 3 cărți

Primul cadou pe care l-au primit proaspeții căsătoriți a fost din partea  primarului  oraşului Miercurea Ciuc, după cununia civilă, și a constat în 3  cărți: una de bucate pentru mireasa,  una despre orașul Miercurea Ciuc și  împrejurimile acestuia, pentru  Zsolt, și o a treia, – “Sign of the City”- care  este scrisă în engleză,  maghiară și română, pentru a nu uita niciodată locul în  care s-au  căsătorit. Ceremonia a fost oficiata atat in maghiara, cat si in limba romana. La intrebarea primarului, Zsolt a raspuns “Ighem”, iar Nicoleta “Da”!

FOTO: Vlad Chirea/Libertatea, www.adevarul.ro, Mihai Ionescu /Click, alte surse. Citeste mai mult AICI!

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Raluca van Staden, romanca gratie careia cancerul e depistat în 6 minute

1 Response

  1. Pingback : NICOLETA LUCIU se marita, dupa ce a renuntat la SANII NATURALI si a intrat in competitie cu ADINA BARBU! 21 FOTO cu cele mai celebre BUSTURI din Romania | Bucatarescu

Comenteaza acest articol

La NUNTA, NICOLETA LUCIU a furat ochii tuturor (Galerie 18 FOTO)! Ce CADOURI neasteptate a primit! In ce limba a spus NICOLETA “Da”?

by realitatea   1 min
1