Home > Agenda > stiri > Ce vedete din Romania se marita vara asta: Teo, Delia, Sorana, Anca, Diana, Madalina

Ce vedete din Romania se marita vara asta: Teo, Delia, Sorana, Anca, Diana, Madalina

Nicoleta Luciu a deschis seria nuntilor de celebritati, dar urmeaza alte vedete care se pregatesc sa vina la altar. Click  a facut lista lor!

Lumea aşteaptă cu sufletul la gură nunta anului, cea a lui Teo Trandafir cu Constantin Iosef, programată pe 2 iunie la Studiourile Media Pro din Buftea, iar spre sfârşitul verii, mai precis pe 16 septembrie, Delia Matache îl va lua de soţ pe Răzvan Munteanu, la Târgu Jiu, oraşul natal al omului de afaceri.

După ce a văzut, practic, moartea cu ochii, a venit soarele şi pe strada lui Teo Trandafir. Atunci când simpatica vedetă nu mai spera să-şi refacă viaţa personală, iată că în calea ei a apărut Constantin Iosef, „tipul solar”, aşa cum l-a descris chiar ea pe iubitul ei. Acesta cerut-o de soţie, iar peste fix 3 săptămâni, de ziua ei, Teo Trandafir, va deveni doamna Constantin Iosef. Fostul rugbist care a divorţat cu mult în urmă timp de soţia sa, are doi băieţi şi a locuit în Franţa, însă pentru a-i dovedi lui Teo cât de mult o iubeşte, acesta face un sacrificiu şi se va stabili în România. Părinţii lui Constantin Iosef sunt cei mai bucuroşi de acest lucru şi cu atât mai mult o iubesc pe vedeta trustului PRO pentru că le-a convins băiatul să vină lângă ei.

Tort de ciocolată cu fructe de pădure pentru Teo

 

Pregătirile de nuntă sunt pe ultima sută de metri, la această oră se stabileşte meniul pentru invitaţi, iar viitorul soţ al lui Teo trece destul de des pe la Buftea unde se consultă cu naşa lor, Claudia Dediu, sotia lui Romeo Dediu de la Holograf. Expertă în organizarea de nunţi, aceasta a creat un decor surpriză pentru Teo, care va respecta nota anilor ‘20: „Culori de roz-prăfuit, nuanţele pale vor domina aranjamentele. Degustarea meniului se va face săptămâna aceasta, iar tortul va fi unul răcoros, cu fructe de pădure şi ciocolată, pentru că aşa îi place lui Teo”, a declarat Claudia Dediu pentru Click!

Unul dintre oamenii care încă mai speră să fie invitat e Ion Uţă, tatăl vedetei Pro TV, cu care aceasta e certată: „Nici până azi nu am primit invitaţie, dar sper până în ultima clipă, doar sunt tatăl ei. Fata mea nu m-a mai sunat de mult timp, iar pe fosta soţie nici atât”, a declarat bărbatul pentru Click!

Mădălina Drăghici, rochie de mireasă inspirată din Roma Antică

 

Actriţa de la Acasă Tv, Mădălina Drăghici (24 de ani) şi iubitul ei, avocatul Ovidiu Pop (35) se căsătoresc pe 21 iulie, după o relaţie de un an, iar naşi vor fi Andreea şi Cabral Ibacka. Nunta va avea loc la complexul de lux Ambasad’Or din Otopeni în prezenţa a 350 de invitaţi. Mădălina şi Ovidiu şi-au împărţit sarcinile pentru acest eveniment, astfel că ea se va ocupa de meniu, decoruri, în timp ce el va trebui să găsească formaţia, biserica şi bineînţeles, costumul de ginerică. La capitolul vestimentaţie, vedeta a fost mai harnică, căci rochia de mireasă e aproape gata, cu excepţia voalului, asupra căruia nu s-a hotărât încă. Ea a optat pentru un model de rochie simplu, diafan, inspirat din Roma Antică şi creat de fetele de la Muşat Studio.

Sorana Mohamad face nuntă la Casa Presei Libere

 

După ce au făcut cununia civilă, cântăreaţa Sorana (29 de ani), fosta componenta A.S.I.A., şi iubitul ei, Paul Moga, se pregătesc pentru nuntă. Ziua de 23 iunie va marca un eveniment important în vieţile celor doi amorezi, care se cunosc încă din copilărie. Petrecerea de nuntă se va ţine la Casa Presei Libere, într-un salon decorat elegant, dar simplu, aceleaşi linii urmându-le şi tiparul rochiei care a fost comandată de la Elie Saab, creatoarea preferată a brunetei, şi care a costat-o câteva mii de euro. Sorana şi soţul ei îşi doresc un copil şi „lucrează” intens la acest proiect.

Delia Matache se mărită la Târgu Jiu

 

După o relaţie de doi ani, Delia Matache (30 de ani) şi afaceristul Răzvan Munteanu (35 de ani) au stabilit să se căsătorească pe 16 septembrie. Cântăreaţa şi logodnicul ei vor face petrecerea la un restaurant din Târgu Jiu, oraşul natal al ginerelui, iar aranjamentele şi meniul vor fi responsabilitatea lui. Pentru că au ales să facă o nuntă tradiţională, motivele folclorice se vor regăsi în rochia de mireasă a Deliei, iar materialul şi dantela au fost cumpărate din Bruxelles. Pentru realizarea ei însă, Delia caută un designer priceput.

Camelia Şucu, domnişoara de onoare la nunta fiicei


Fiica „Reginei Mobilei” Camelia Şucu se mărită în toamnă. Cristina (21 de ani) şi Vlad Alexandru Ciocârlan(25 de ani), alias „Cioc”, au o relaţie de doi ani, iar în urmă cu câteva săptămâni s-au şi logodit. Încă nu au stabilit restaurantul, nici meniul şi nici muzica, pentru că sora mai mare a Cristinei se va ocupa de organizarea în întregime a acestui eveniment. Madam Şucu a ţinut să-şi anunţe fata că vrea să fie domnişoară de onoare. În ceea ce priveşte rochia de mireasă, mama este cea cu care mezina Şucu se consultă pentru model. Vera Wang este creatoarea lor preferată.

Sandale Jimmy Choo de 700 de euro pentru Diana Bişinicu

 

Diana Bişinicu (27 de ani) se mărită pe 14 iulie, după un an de relaţie cu fostul coleg de facultate, Cătălin Andrieş (26 de ani). Petrecerea va avea loc la un restaurant din Mamaia, unde sunt aşteptaţi 600 de invitaţi. Formaţia Makidonia, cea cu care artista a colaborat în urmă cu 3 ani, va întreţine atmosfera, iar surpriza serii va fi pentru părinţii săi cărora Diana le va cânta o melodie compusă de ea. Pentru ţinuta din ziua nunţii, frumoasa artistă şi-a comandat o pereche de sandale arginti de la Jimmy Choo în valoare de 700 de euro.

Luiza Bogdan a renunţat la Antena 1 pentru iubit

 

Pentru a se ocupa mai mult de familia pe care o va întemeia, Luiza Bogdan a plecat de la Antena1, unde prezenta ştirile sportive, la GSP pentru a modera o emisiune de fotbal, dar nu atât de solicitantă. Blonda se va căsători la Poiana Braşov cu milionarul Călin Costan, iar de pregătirile de nuntă se va ocupa chiar ea. Frumoasa prezentatoare este foarte misterioasă în privinţa nunţii şi nu a dezvăluit niciun detaliu.

Anca Neacşu zice «Da!» în limba turcă

 

Fosta componentă a trupei ASIA se mărită vara aceasta cu iubitul ei de origine turcă, Serkan Yaman. Bărbatul cu care are o relaţie de 7 luni, dar se cunosc de 2 ani a fost căsătorit şi are o fetiţă, dar pe Anca nu a interesat-o nici un detaliu din viaţa bogătaşului astfel că artista va deveni cât de curând cadâna lui. De rochiţa de mireasă se va ocupa Maria Simion, cea care îi crează şi ţinutele de scenă. Petrecerea va avea loc la Palatul Bragadiru.

Mai mule detalii pe www.click.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

Ce vedete din Romania se marita vara asta: Teo, Delia, Sorana, Anca, Diana, Madalina

by   4 min
0