Tabu
lifestyle

Nunţile anului 2011

În 2011 a avut loc ceea ce se numeşte nunta secolului, mileniului, tuturor timpurilor, adică cea dintre Prinţul William şi Kate Middleton. dar aceasta nu a fost singurul eveniment important de acest gen în anul care s-a încheiat. Am selectat pentru voi cele mai importante nunţi.

01. Kim kardashin şi Kris Humphries. 20 august 2011. Chiar dacă au divorţat între timp, nunta celor doi rămâne unul dintre evenimentele mondene cele mai mediatizate ale anului care tocmai s-a încheiat. Kim a purtat trei ţinute create de Vera Wang şi bijuterii a căror valoare se apropie de 15 milioane de dolari.

02. Kate Moss şi Jamie Hince s-au căsătorit pe 1 iulie 2011 în Marea Britanie. Kate a purtat o rochie creată special pntru ea de John Galliano care  şi participat la nuntă alături de Kanye West, Snoop Dogg, Naomi Campbell, Kelly Osbourne şi Sadie Frost.

03. Prinţul William şi Kate Middleton. Cu siguranţă nunta anului. 29 aprilie 2011. Kate a purtat o rochie creată de casa Alexander McQueen, iar restul detaliilor le ştim cu toţii. Nunta a fost urmărită la televizor de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.

04. Reese Witherspoon şi Jim Toth. 26 martie 2011. Paparazzii mai aveau puţin şi mergeau în spaţiu pentru a fotografia această nuntă care a avut loc la o fermă din California. Reese a purtat o rochie Monique Lhuillier şi şi-a obligat invitaţii să semneze contracte de confidenţialitate.

05. Lily Allen şi Sam Cooper. Căsătoria a avut loc pe 11 iunie 2011, iar ceremonia a fost una destul de intimă. Au avut doar 100 de invitaţi, ceea ce e foarte puţin la o nuntă de vedete. Între timp ei au devenit părinţi, iar micuţa este alintată Mini Cooper.

ARTICOLE SIMILARE

Intim: un pictorial special

realitatea

Suport si consiliere financiara

Salvati copacii

realitatea

Printesele Disney exista in realitate! (FOTO)

realitatea

Programul romanilor la OLIMPIADA (Miercuri, Ziua 12)

Ashton Kutcher, acuzat de rasism pentru o reclama la chipsuri

realitatea

Scrie un comentariu