Tabu
Image default
lifestyle

Nunţile anului 2011

În 2011 a avut loc ceea ce se numeşte nunta secolului, mileniului, tuturor timpurilor, adică cea dintre Prinţul William şi Kate Middleton. dar aceasta nu a fost singurul eveniment important de acest gen în anul care s-a încheiat. Am selectat pentru voi cele mai importante nunţi.

01. Kim kardashin şi Kris Humphries. 20 august 2011. Chiar dacă au divorţat între timp, nunta celor doi rămâne unul dintre evenimentele mondene cele mai mediatizate ale anului care tocmai s-a încheiat. Kim a purtat trei ţinute create de Vera Wang şi bijuterii a căror valoare se apropie de 15 milioane de dolari.

02. Kate Moss şi Jamie Hince s-au căsătorit pe 1 iulie 2011 în Marea Britanie. Kate a purtat o rochie creată special pntru ea de John Galliano care  şi participat la nuntă alături de Kanye West, Snoop Dogg, Naomi Campbell, Kelly Osbourne şi Sadie Frost.

03. Prinţul William şi Kate Middleton. Cu siguranţă nunta anului. 29 aprilie 2011. Kate a purtat o rochie creată de casa Alexander McQueen, iar restul detaliilor le ştim cu toţii. Nunta a fost urmărită la televizor de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.

04. Reese Witherspoon şi Jim Toth. 26 martie 2011. Paparazzii mai aveau puţin şi mergeau în spaţiu pentru a fotografia această nuntă care a avut loc la o fermă din California. Reese a purtat o rochie Monique Lhuillier şi şi-a obligat invitaţii să semneze contracte de confidenţialitate.

05. Lily Allen şi Sam Cooper. Căsătoria a avut loc pe 11 iunie 2011, iar ceremonia a fost una destul de intimă. Au avut doar 100 de invitaţi, ceea ce e foarte puţin la o nuntă de vedete. Între timp ei au devenit părinţi, iar micuţa este alintată Mini Cooper.

ARTICOLE SIMILARE

O “scuză” la modă

realitatea

Expo Richard Avedon

realitatea

Cine o inlocuieste pe MONICA GABOR in dormitorul de la Izvorani? Raspunde IRINEL COLUMBEANU

Lady Gaga, dominatrix pe coperta americană Maxim

realitatea

Producatorul Hell Energy: -Vom fi numarul doi in maximum sase luni-

realitatea

Cum a ajuns Mariana Luiza Buica CEA MAI GRASA ROMANCA, cu 230 de kg!

Scrie un comentariu