Tabu
Image default
lifestyle

Nymphomaniac – prima imagine oficială

Echipa lui Lars von Trier a anunţat ieri încheierea filmărilor la cel mai recent lungmetraj al faimosului regizor danez: Nymphomaniac.

Filmul va avea premiera în prima jumătate a anului 2013 şi este o dramă care se anunţă de pe-acum destul de controversată. Actorul principal (Shia LaBeouf), regizorul (Lars von Trier) şi producătorul (Louise Vesth) au confirmat că filmul va conţine şi scene de sex real, nesimulat, şi va fi lansat în două versiuni separate: o versiune hardcore pornographic cut şi alta softcore, în care se vor folosi alte unghiuri de filmare şi e posibil ca anumite părţi ale corpului să fie blurate.

În România, pelicula va fi adusă de Independența Film.

Nymphomaniac (2013) este jurnalul erotic al unei femei, Joe, din perioada adolescenţei până la vârsta de 50 de ani, momentul la care ni se confesează.

Filmul are o galerie impresionantă de actori. Charlotte Gainsbourg (Joe la maturitate), Stellan Skarsgård, Uma Thurman, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, Udo Kier, Christian Slater, Stacy Martin (tânăra Joe) şi alţii.

Odată cu anunţul legat de încheierea filmărilor, a fost publicată prima imagine oficială din film, împreună cu logo-ul filmului.

Autorul fotografiei precum şi fotograful de platou al lui Lars von Trier este danezul Christian Geisnæs. El a mai colaborat cu von Trier tot ca fotograf de platou la Antichrist (2009), precum şi la Melancholia (2011). În acesta din urmă, Christian Geisnæs a şi jucat un rol mărunt: fotograful de la nunta personajului principal, Justine (Kirsten Dunst).

În imaginea foarte întunecoasă  care a fost publicată ieri se află Joe, personajul principal interpretat de Charlotte Gainsbourg. Ea este găsită de un bărbat (Stellan Skarsgård) bătută până la inconştienţă şi abandonată o alee lăturalnică.

Fotograful Christian Geisnæs justifică cumva atmosfera sumbră din imagine:

“Cred că singurul meu păcat este că aştept tot timpul prea mult de la apusul de soare”.

ARTICOLE SIMILARE

CULINAR TABU: Spaghetti cu pesto și salată de roșii

realitatea

TOP 10 vedete cu defecte fizice vizibile – FOTO

realitatea

Lady GaGa: Fumez multă marijuana!

realitatea

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, EXECUTATE SILIT!

Costumele “horror” ale lui Lady Gaga la Premiile VMA

realitatea

Mergem la outlet?

realitatea

Scrie un comentariu