Tabu
PEOPLE Slider

O actriță de la Hollywood a dezvăluit că soțul ei suferă de autism

amy schumer

Amy Schumer s-a căsătorit cu Chris Fischer anul trecut, într-o ceremonie discretă. Nunta a avut loc pe 13 februarie, chiar cu o zi înainte de Valentine’s Day, într-o superbă casă din Malibu. Câteva luni mai târziu, actrița și comediana a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil la 37 de ani.

Cea mai amuzantă fată de la Hollywood a făcut recent o mărturisire care a luat prin surprindere pe toată lumea. Soțul ei, bucătarul șef Chris Fischer, suferă de o tulburare de spectru autist.

„Creierul soțului e un pic diferit de al meu, al știut de la început”, a spus Amy Schumer în timpul interviului acordat la Entertainment Tonight. „Soțul meu a fost diagnosticat cu ceea ce medicii îi spun sindromul Asperger. El are o tulburare de spectru autist. E autist. Și au existat simptome de la început…”, a continuat actrița.

Sindromul Asperger (în engleză Asperger’s Syndrome) este o tulburare comportamentală din spectrul autistic. Este discutabil faptul daca acesta este distinct de autismul înalt-funcțional (HFA). Sindromul Asperger începe în copilărie și durează de regulă până la maturitate. Sindromul Asperger afectează mai mulți băieți decât fete. S-a estimat că în 2015 la nivel global sindromul Asperger afecta 37,2 milioane de oameni.

Dar pentru simpatica Amy nu a contat că soțul ei e mai special și spune că diagnosticul lui o face să-l iubească mai mult. „Odată ce a fost diagnosticat, mi-a dat seama cât de amuzant a fost, pentru că toate semnele care arătau clar că suferă de o tulburare de spectru autist au fost motivele pentru care m-am îndrăgostit nebunește de el”, a spus vedeta. „Acesta-i adevărul. Chris spune tot ce gândește. E atât de natural. Nu îi pasă de normele sociale sau de ceea ce vrei să spui sau să faci”, a adăugat ea.

Amy Schumer este un autor de succes, a scris scenariul şi a jucat în filmul „Trainwreck/O tipă dezastru” (2015). Amy este și o vedetă vocală în politică, fiind arestată în timpul manifestărilor faţă de numirea judecătorului Brett Kavanaugh la Curtea Supremă de anul trecut. Actrița a debutat în domeniul filmelor dramatice cu un rol în pelicula „Thank You For Your Service, inspirată dintr-un roman scris de David Finkel, ce analizează felul în care sindromul de stres posttraumatic îi afectează pe militarii care revin de pe front.

ARTICOLE SIMILARE

Robert Smith spune că The Cure va lansa un nou album în 2019

realitatea

Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru că nu poate merge la mormântul tatălui ei

Tabu Tabu

Descopera tendintele anului 2017 pentru o manichiura perfecta

realitatea

Cum s-a transformat Bobonete de la debut și până acum?

Andreea Damian

3 obiceiuri importante pentru un inceput de primavara sanatos

realitatea

Stephen King a renunțat la Facebook. Marea îngrijorare a autorului

Andreea Damian

Scrie un comentariu