Home > Slider > O actriță de la Hollywood a dezvăluit că soțul ei suferă de autism

O actriță de la Hollywood a dezvăluit că soțul ei suferă de autism

amy schumer

Amy Schumer s-a căsătorit cu Chris Fischer anul trecut, într-o ceremonie discretă. Nunta a avut loc pe 13 februarie, chiar cu o zi înainte de Valentine’s Day, într-o superbă casă din Malibu. Câteva luni mai târziu, actrița și comediana a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil la 37 de ani.

Cea mai amuzantă fată de la Hollywood a făcut recent o mărturisire care a luat prin surprindere pe toată lumea. Soțul ei, bucătarul șef Chris Fischer, suferă de o tulburare de spectru autist.

„Creierul soțului e un pic diferit de al meu, al știut de la început”, a spus Amy Schumer în timpul interviului acordat la Entertainment Tonight. „Soțul meu a fost diagnosticat cu ceea ce medicii îi spun sindromul Asperger. El are o tulburare de spectru autist. E autist. Și au existat simptome de la început…”, a continuat actrița.

Sindromul Asperger (în engleză Asperger’s Syndrome) este o tulburare comportamentală din spectrul autistic. Este discutabil faptul daca acesta este distinct de autismul înalt-funcțional (HFA). Sindromul Asperger începe în copilărie și durează de regulă până la maturitate. Sindromul Asperger afectează mai mulți băieți decât fete. S-a estimat că în 2015 la nivel global sindromul Asperger afecta 37,2 milioane de oameni.

Dar pentru simpatica Amy nu a contat că soțul ei e mai special și spune că diagnosticul lui o face să-l iubească mai mult. „Odată ce a fost diagnosticat, mi-a dat seama cât de amuzant a fost, pentru că toate semnele care arătau clar că suferă de o tulburare de spectru autist au fost motivele pentru care m-am îndrăgostit nebunește de el”, a spus vedeta. „Acesta-i adevărul. Chris spune tot ce gândește. E atât de natural. Nu îi pasă de normele sociale sau de ceea ce vrei să spui sau să faci”, a adăugat ea.

Amy Schumer este un autor de succes, a scris scenariul şi a jucat în filmul „Trainwreck/O tipă dezastru” (2015). Amy este și o vedetă vocală în politică, fiind arestată în timpul manifestărilor faţă de numirea judecătorului Brett Kavanaugh la Curtea Supremă de anul trecut. Actrița a debutat în domeniul filmelor dramatice cu un rol în pelicula „Thank You For Your Service, inspirată dintr-un roman scris de David Finkel, ce analizează felul în care sindromul de stres posttraumatic îi afectează pe militarii care revin de pe front.


Comenteaza acest articol

O actriță de la Hollywood a dezvăluit că soțul ei suferă de autism

by Andreea Damian   1 min
0