Tabu
PEOPLE Slider

O actriță din „Melrose Place”, dată în judecată pentru pedofilie. I se pretind 250 mil. $

Melrose Place

Actriţa Jamie Luner, vedeta serialului „Melrose Place“, a fost dată în judecată pentru că în anul 1998 ar fi drogat şi abuzat sexual un tânăr de 16 ani. Vedetei de 45 de ani i se cer și daune morale de 250 de milioane de dolari, scrie TMZ.com.

Anthony Oliver, acum în vârstă de 36 de ani, afirmă că în anul 1998 a participat la o petrecere organizată de actriţă pentru a sărbători succesul serialului „Melrose Place”. Bărbatul povesteşte că a ajuns la petrecere printr-o cunoştinţă comună – make-up artistul personal al actriţei, care îl cunoştea pe fratele lui.

Bărbatul afirmă că după ce a făcut cunoştinţă cu Jamie Luner, aceasta a început să-i facă complimente, după care l-a întrebat dacă doreşte să bea ceva. Adolescentul i-ar fi răspuns că are doar 16 ani, însă, make-up artistul actriţei din „Melrose Place”, care se afla în compania lor, i-a servit, totuşi, un cocktail.

Cei trei au băut şi au vorbit timp de aproximativ trei ore, după care s-au retras în camera lui Jamie Luner, de 26 de ani la acea vreme, potrivit TMZ.

Anthony susţine că, aflat sub influenţa drogurilor administrate fără acordul lui de actriţă, a întreţinut relaţii sexuale de mai multe ori, în acea noapte, atât cu Jamie Luner cât şi cu make-up artistul acesteia. Experienţa respectivă „i-a dat viaţa peste cap“ adolescentului, se arată în documentele depuse în instanţă.

„Reclamantul a rămas confuz, neştiind dacă, în urma experienţei trăite, îi plac bărbaţii, femeile sau este bisexual“, a declarat avocatul bărbatului. Mai mult, bărbatul ar fi devenit alcoolic în urma suferinţei emoţionale intense. Acesta o acuză acum pe actriţă de agresiune sexuală şi disconfort emoţional, cerându-i în instanță 250 de milioane de dolari daune morale.

Heather Locklear din „Melrose Place”, arestată după ce a bătut un polițist

ARTICOLE SIMILARE

Cântăreața bionică este noua stea a unui faimos cabaret parizian

Andreea Damian

Se lansează campania #PayMeToo împotriva diferenţelor de salarii în funcţie de gen

Dora Constantinovici

Ralph Lauren a lansat colecţia de toamnă dedicată „Prietenilor tăi”, cu ocazia aniversării de 25 de ani

Andreea Damian

Disney reînvie Home Alone pentru o nouă generaţie dar fanii nu sunt deloc fericiți

Andreea Damian

Ce mare schimbare și-a făcut Andreea Antonescu!

Tabu Tabu

Halle Berry și-a făcut un imens tatuaj pe tot spatele

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu