Tabu
Image default
PEOPLE Slider

O actriță din „Two and a Half Men”, membră a familiei regale britanice

Celebrul sitcom Two and a Half Men s-a bucurat de mare succes chiar și după ce Charlie Sheen a fost înlocuit cu Ashton Kutcher. Toată lumea l-a îndrăgit imediat pe carismaticul și chipeșul Walden Schmidt, un milirdar din domeniul IT.

Personajul lui Kutcher suferea după divorț. Acesta și-a revenit după ce a cunoscut-o pe Zoey, o brunetă focoasă cu accent britanic. Walden a cerut-o în căsătorie dar a fost refuzat.

Zoey din Two and a Half Men

Ei bine, puțini sunt cei care știu că actrița Sophie Winkleman, care a interpretat rolul lui Zoey în sezoanele 9 și 10 ale serialului Two and a Half Men, are legătură cu familia regală britanică. În septembrie 2009, Sophie s-a căsătorit cu Lord Frederick Windsor.

Analistul financiar britanic este unicul fiu al Prințului Michael de Kent, verișor al Regina Elisabeta a II-a. Deși este în mod oficial membră a familiei regale, într-un interviu pentru Insider, Sophie a mărturisit că a ales să-și păstreze numele fiindcă deja câștigase popularitate în cariera artistică.

Fără titlul regal, nimeni nu și-a dat seama. „Oamenii din domeniu din America nu știau nimic despre asta pentru că vedeau doar Sophie Winkleman pe hârtie. Mergeam la audiție și primeam sau nu jobul”, a spus pentru Insider. Deși cariera ei de actriță a continuat, Sophie a rămas o membră implicată a familiei regale britanice.

ARTICOLE SIMILARE

Coperta Vogue stârnește controverse. Cum a apărut Kamala Harris

Andreea Damian

Prințul William, declarație neașteptată despre noua situație a fratelui său, Harry

Andreea Damian

Descopera frumusetea tarii noastre iarna in fotografiile lui Sorin Onisor!

realitatea

Cât timp poate supraviețui coronavirusul pe ecranul tactil al telefonului și pe bancnote

Andreea Damian

Coaja de păstârnac și florile de castravete dictează tendințele alimentare în 2019

Andreea Damian

Prințesa Diana a stabilit tendințele în modă și noi le urmăm

Andreea Damian

Scrie un comentariu