Home > Slider > O actriță faimoasă a născut pentru a cincea oară, la o vârstă înaintată

O actriță faimoasă a născut pentru a cincea oară, la o vârstă înaintată

Bridget Nielson

Brigitte Nielsen, fosta soție a lui Silvester Stallone, a devenit mamă pentru a cincea oară. Actrița a dat naștere primei sale fetițe la vârsta de 54 de ani.

Vedeta care mai are patru băieţi (Raoul Meyer Jr., 23 de ani, Douglas Meyer, 25 de ani, Killian Gastineau, 28 de ani, și Julian Winding, 34 de ani) din căsătoriile anterioare a născut, vineri, într-un spital din Los Angeles. Micuța care a cântărit la naştere 2,5 kilograme a primit numele Frida.

„Suntem extrem de fericiţi să o primim pe frumoasa noastră fiică în vieţile noastre”, au declarat Brigitte şi soţul ei, producătorul italian de televiziune Mattia Dessi, revistei People. „A fost un drum lung şi a meritat. Nu am fost niciodată mai îndrăgostiţi”, au adăugat ei.

Actrița daneză Brigitte Nielsen și Mattia Dessi și-au unit destinele în 2006. Mattia Dessi este al cincilea soț pentru actriță, fiind căsătorită anterior și cu Sylvester Stallone. Nielsen a avut, de asemenea, și o aventură cu Arnold Schwarzenegger.

Brigitte Nielsen a uimit pe toată lumea când a a dezvăluit pe contul său de Instagram că este însărcinată la 54 de ani și a postat mai multe fotografii în care îi putea fi admirată burtica de gravidă.


Comenteaza acest articol

O actriță faimoasă a născut pentru a cincea oară, la o vârstă înaintată

by Andreea Damian   1 min
0