Tabu
PEOPLESlider

O actriță faimoasă a născut pentru a cincea oară, la o vârstă înaintată

Brigitte Nielsen, fosta soție a lui Silvester Stallone, a devenit mamă pentru a cincea oară. Actrița a dat naștere primei sale fetițe la vârsta de 54 de ani.

Vedeta care mai are patru băieţi (Raoul Meyer Jr., 23 de ani, Douglas Meyer, 25 de ani, Killian Gastineau, 28 de ani, și Julian Winding, 34 de ani) din căsătoriile anterioare a născut, vineri, într-un spital din Los Angeles. Micuța care a cântărit la naştere 2,5 kilograme a primit numele Frida.

„Suntem extrem de fericiţi să o primim pe frumoasa noastră fiică în vieţile noastre”, au declarat Brigitte şi soţul ei, producătorul italian de televiziune Mattia Dessi, revistei People. „A fost un drum lung şi a meritat. Nu am fost niciodată mai îndrăgostiţi”, au adăugat ei.

Actrița daneză Brigitte Nielsen și Mattia Dessi și-au unit destinele în 2006. Mattia Dessi este al cincilea soț pentru actriță, fiind căsătorită anterior și cu Sylvester Stallone. Nielsen a avut, de asemenea, și o aventură cu Arnold Schwarzenegger.

Brigitte Nielsen a uimit pe toată lumea când a a dezvăluit pe contul său de Instagram că este însărcinată la 54 de ani și a postat mai multe fotografii în care îi putea fi admirată burtica de gravidă.

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai atractivă trăsătură fizică a fiecărui semn zodiacal

Andreea Damian

Scriitoarea israeliană Zeruya Shalev – premiul Jan Michalski pentru Literatură 2019

realitatea

Cine nu trebuie să facă vaccinul Pfizer-BioNTech împotriva COVID-19. Avertismentul experților

Andreea Damian

ALEX VELEA, insurat, a lasat gravida o eleva de 18 ani?

Reteta de toamna – Budinca de ciuperci

realitatea

Cum a apărut Lidia Buble după despărțirea de iubitul cubanez. Fanii au înroșit butonul de „like” de pe Instagram

Andreea Damian

Scrie un comentariu