Home > Lifestyle > Stiri > O ACTRITA romanca, UCISA la New York

O ACTRITA romanca, UCISA la New York

Cazul său a devenit emblematic şi a stârnit o vie campanie mediatică, pentru că, la fel ca în multe alte accidente mortale petrecute în SUA, nimeni nu a fost pedepsit.

Roxana Sorina Buta, o tânără româncă de 21 de ani, a fost ucisă în New York în timp ce traversa regulamentar strada pe culoarea verde a semaforului de un camion de colectat deşeuri al Primăriei care nici măcar nu a încetinit după ce a lovit-o. Cazul tinerei, o actriţă aspirantă care avusese un rol într-o piesă, a stârnit furia opiniei publice după ce nimeni nu a fost arestat.

Tânăra, care emigrase în SUA alături de mama sa, Cristina Oprea, atunci când avea 11 ani, era o tânără actriţă aspirantă care jucase într-o piesă de teatru numită “Him” la un teatru din Greenwich Village, lucra ca şi chelneriţă în timpul zilei, scrie New York Daily News.

Ea a fost ucisă atunci când se afla pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului, de şoferul unui camion al Primăriei, care nu a încetinit şi nu a oprit.

Articole asemanatoare
CRIMA ORIBILA! Actrita romanca violata si ucisa!
Fotografa si jurnalista Anja Niedringhaus, castigatoare a Premiului Pulitzer, ucisa intr-un atac in Afganistan
O actriţă de telenovele, UCISĂ cu sânge rece! Fiica de 5 ani a supravieţuit atacului
O cunoscută cântăreață era să fie DECAPITATĂ și ARUNCATĂ ÎN RÂU

1 Response

  1. Chindris Sorin

    Sunt unchiul ei, Babu cun imi spunea ea. Am contribuit la cresterea si educatia ei o buna parte din viata lui Roxi. Cei 7 ani sunt educati in familia noastra. Ma intreb ce se intampla, daca Doamne fereste, in locul lui Roxi era copilul presedintelui SUA? Da o romanca de valoare atat in Romania cat si in state. No coment la atitudinea oficialitatilor SUA.

Comenteaza acest articol

O ACTRITA romanca, UCISA la New York

by   1 min
1