Home > Lifestyle > O alta diva il ataca pe dr. Marek, cel care a denuntat-o pe Zavo: “Mi-a pus proteza invers, de m-am urcat pe pereti de durere”!

O alta diva il ataca pe dr. Marek, cel care a denuntat-o pe Zavo: “Mi-a pus proteza invers, de m-am urcat pe pereti de durere”!

Medicul Marek Valcu este atacat de o alta diva din showbiz. Pamela de Romania il acuza ca i-a pus o proteza invers si luni la rand a avut dureri groaznice!

In razboiul dintre esteticianul Marek Valcu si Oana Zavoranu, apare un alt personaj monden! Simona Trasca sustine ca, in urma cu patru ani, s-a operat la cunoscutul doctor si a ramas mutilata mult timp dupa interventia facuta.

“Oana a avut curaj sa se ia de Marek! Eu nu, desi ar fi trebuit sa vorbesc despre el atunci cand s-a jucat cu sanatatea mea! In 2010, m-am dus la el la cabinet si mi-am facut o programare pentru doua interventii estetice, una la sani si alta la nas! La scurt timp, am fost chemata pentru ambele operatii si am stat ore intregi sa il astept, pentru ca nu mai iesea din sala! La un moment dat, seara, a venit transpirat si obosit, a vorbit cu asistenta si se consulta cu ea daca sa ma mai opereze si pe mine sau nu! Pana la urma, a decis sa imi puna silicoane si sa imi faca rinoplastie. Am dat in total 4.000 de euro pe interventie, a fost un fel de pachet de 3.000 de euro pentru sani si 1.000 pentru nas”, a declarat Simona pentru WOWbiz.ro!

marek 2

“Dupa trei luni, am simtit ca ceva nu este in regula! Am crezut ca este ceva firesc, dar cand durerile s-au accentuat, de nu ma mai puteam misca si ma urcam pe pereti de chin, m-am dus la Marek, sa imi faca o noua interventie! Mi-a spus ca punga de silicon s-a intors intr-o parte pentru ca am implanturi anatomice si a incercat sa remedieze situatia! Insa, tot nu a fost bine”, a mai spus Trasca.

Articole asemanatoare
5 vedete despre care se presupune ca ar avea silicoane
Termenul de valabilitate al unui implant cu silicon
Raluca Badulescu, dupa ce a slabit 63 kg, isi pune silicoane!
Clipe horror pentru Daniela Crudu! I s-au învineţit sânii şi a ajuns la medic

1 Response

  1. Andrei M.

    Asa va trebuie. La toate, ca va maninca in…nu va mai satura Dumnezeu de atitea operatii, va schimbati silicoanele cum altii nu isi schimba hainele. Va jucati propria sanatate la ruleta, nu ganditi, nu vreti sa va asumati riscuri; si proasta de Zavo, desi a dat gres prima data s=a dus iar la el si nu odata! ca cica el insista…va dati seama cat de tute sunteti? ei, acuma taceti din gura!

Comenteaza acest articol

O alta diva il ataca pe dr. Marek, cel care a denuntat-o pe Zavo: “Mi-a pus proteza invers, de m-am urcat pe pereti de durere”!

by   1 min
1