Tabu
LIFESTYLE Slider

O asistentă medicală este considerată sosia lui Meghan Markle

asistenta medicala

Danielle Harris este adesea confundată cu noua Ducesă de Sussex. Tânăra, de meserie asistentă medicală, are 33 de ani și este din Statele Unite. Femeia spune că seamănă atât de bine cu Meghan Markle, încât este confundată cu ea de cel puțin patru ori pe săptămână. În afară de asemănarea fizică, Danielle Harris nu a mai găsit nimic în comun cu fosta actriță.

Danielle și soțul ei Wu Olsen, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit în 2017, în Arizona, în prezența a 115 invitați. Cei doi au avut un buget de nuntă de 50.000 de lire sterline, adică doar 0,001% din bugetul nunții regale dintre Prințul Harry și Meghan, care a fost de 45 de milioane de lire sterline.

În timp ce Meghan Markle a îmbrăcat o rochie de mireasă de 500.000 de lire sterline, semnată Givenchy, Harris a avut o rochie de mireasă din dantelă, pentru care a plătit doar 1.800 de lire sterline. Sosia lui Meghan crede că propria sa rochie a fost mai frumoasă decât cea purtată de ducesă în ziua nunții sale. „Rochia ei nu a fost preferata mea. O prefer pe a mea, dar am crezut că a fost foarte frumoasă”, a spus ea.

Danielle Harris a precizat că din punctul ei de vedere, asemănarea ei cu Meghan Markle este un compliment. „Amândouă avem părinți de origini diferite și avem pistruii. Ea este atât de frumoasă, încât consider că este un compliment uriaș când oamenii îmi spun că semăn cu ea”, a adăugat Danielle Harris.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, jignită de Trump. Ducesa refuză să participe la vizita oficială a acestuia la Londra

Andreea Damian

O femeie – presedinte al echipei de fotbal STEAUA BUCURESTI! Si nu e Prodanca!

Armie Hammer ar putea fi noul Batman

Andreea Damian

Iris Maria Tușa: Topirea ghețarilor începe să fie din ce în e mai vizibilă, nu cred că acesta este un proces reversibil

Dora Constantinovici

Site-uri porno sau carti erotice?

realitatea

Vedetele, socate de moartea lui Titus Munteanu! Iata cum au reactionat la aflarea vestii!

1 comentariu

O asistentă medicală este considerată sosia lui Meghan Markle – articolada.ro 5 June 2018 at 2:50

[…] Galerie Foto cu asistenta medicală, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu