Home > Slider > O cântăreață foarte îndrăgită s-a logodit după doar o lună de relație

O cântăreață foarte îndrăgită s-a logodit după doar o lună de relație

logodit

Ariana Grande a anunțat pe o rețea de socializare că s-a logodit cu Pete Davidson, care este star al emisiunii „Saturday Night Live”. Vestea vine la nicio lună de când cei doi au început o relație amoroasă.

Relaţia celor doi artişti, în vârstă de 24 de ani, a început în urmă cu mai puţin de o lună. Ariana Grande și Pete Davidson şi-au făcut tatuaje simbolice şi au publicat mesaje despre ei pe conturile lor de pe reţelele de socializare.

Potrivit site-ului Us Weekly, prietenii lor spun că cei doi se potrivesc perfect, dar „Nu se grăbesc să se căsătorească”. Ariana Grande a început relaţia cu Pete Davidson la scurt timp după ce artista s-a despărţit de rapperul Mac Miller.

Ariana Grande şi-a început cariera în 2008, în spectacole pe Broadway, şi a jucat şi în seriale marca Nickelodeon. Cu o voce comparabilă cu cea a lui Mariah Carey, Grande, nominalizată de patru ori la Grammy, a lansat trei albume de studio până în prezent şi a fost premiată, printre altele, cu trei American Music Awards, trei MTV Europe Music Awards şi un MTV Video Music Award.

Articole asemanatoare
kanye west
Kanye West e foc și pară pe Ariana Grande
La asta nu v-ați aşteptat: Michelle Obama va lansa un album Rap intitulat “Let’s Move!”
Corina Caragea s-a LOGODIT în secret?
Katy Perry – logodită

Comenteaza acest articol

O cântăreață foarte îndrăgită s-a logodit după doar o lună de relație

by Andreea Damian   1 min
0