Home > Slider > O cântăreață foarte îndrăgită s-a logodit după doar o lună de relație

O cântăreață foarte îndrăgită s-a logodit după doar o lună de relație

logodit

Ariana Grande a anunțat pe o rețea de socializare că s-a logodit cu Pete Davidson, care este star al emisiunii „Saturday Night Live”. Vestea vine la nicio lună de când cei doi au început o relație amoroasă.

Relaţia celor doi artişti, în vârstă de 24 de ani, a început în urmă cu mai puţin de o lună. Ariana Grande și Pete Davidson şi-au făcut tatuaje simbolice şi au publicat mesaje despre ei pe conturile lor de pe reţelele de socializare.

Potrivit site-ului Us Weekly, prietenii lor spun că cei doi se potrivesc perfect, dar „Nu se grăbesc să se căsătorească”. Ariana Grande a început relaţia cu Pete Davidson la scurt timp după ce artista s-a despărţit de rapperul Mac Miller.

Ariana Grande şi-a început cariera în 2008, în spectacole pe Broadway, şi a jucat şi în seriale marca Nickelodeon. Cu o voce comparabilă cu cea a lui Mariah Carey, Grande, nominalizată de patru ori la Grammy, a lansat trei albume de studio până în prezent şi a fost premiată, printre altele, cu trei American Music Awards, trei MTV Europe Music Awards şi un MTV Video Music Award.

Articole asemanatoare
Ariana Grande
Ariana Grande este noul ambasador Givenchy. Vedeta campaniei: celebra ei coadă de cal
artiști pop
Noua generație de artiști pop își explorează sexualitatea prin muzică
Drake
Muzica lui Drake, BTS și Ariana Grande a generat cele mai mari venituri
Ariana Grande
Ariana Grande se întoarce la Manchester după doi ani de la atacul terorist

Comenteaza acest articol

O cântăreață foarte îndrăgită s-a logodit după doar o lună de relație

by Andreea Damian   1 min
0