Tabu
Image default
FASHION Slider

O colecție de modă inspirată de cele mai populare meme-uri a făcut furori la Paris

Casa de modă Viktor & Rolf a transformat meme-urile tale preferate în rochii couture. Iar noua colecție, inspirată de social media, a fost prezentată la Paris, la Săptămâna Modei Haute Couture.

Munca depusă de designerii olandezi Viktor Horsting și Rolf Snoeren a fost primită cu ropote de aplauze. Nimeni nu se aștepta că Internetul și Haute Couture-ul vor face „echipă” pentru o colecție de modă atât de sofisticată.

Internetul e plin de nebunii, absurdități, chestii hilare. Haute couture înseamnă artă, design unic, lux, tehnică minuțioasă. Niciodată nu am putea menționa acești doi termeni în aceeași frază. Dar Viktor & Rolf a îndrăznit și a combinat online-ul cu haute couture-ul. A rezultat o adevărată operă de artă: rochii din tulle, voluminoase, cu volănașe, încărcate de zeci de mesaje virale pe Internet.

https://www.instagram.com/p/BtAtfvdBoJV/

https://www.instagram.com/p/Bs_oP62BMlx/

https://www.instagram.com/p/Bs_lABIhGhY/

https://www.instagram.com/p/Bs_bMWRhep2/

https://www.instagram.com/p/BtBF-pzhzN9/

Rochiile, spun creatorii de modă, se potrivesc oricărei femei pentru că schimbă imediat dispoziția. Colecția de primăvară Viktor și Rolf 2019 e îndrăzneață, iar casa de modă cu sediul la Amsterdam și-a asumat-o.

„Sorry I’m late I didn’t want to come”, „No photos please”, „Go to hell” și „Go f*** yourself” sunt doar câteva mesaje care se regăsesc pe creațiile designerilor olandezi.

Pentru toamna anului 2017, Viktor & Rolf a trimis pe podium modele îmbrăcate ca niște păpuși, câte una reprezentativă pentru fiecare colecție pe care au lansat-o din 1993, de când s-a înființat brandul.

ARTICOLE SIMILARE

De la fast fashion la slow fashion: cum să ai un dulap responsabil?

Andreea Damian

Tilda Swinton în Dazed & Confused de mai, Drama Queen

realitatea

Jesus Luz la bustul gol

realitatea

Nu-ți lăsa partenerul să devină dependent de jocuri de noroc, arată-i asta

realitatea

Chanel Haute Couture, toamnă-iarnă, 2009-2010

realitatea

Poveștile din spatele memăi cu femeia care țipă la pisica alba nedumerită

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu