Tabu
FASHION Slider

O colecție de modă inspirată de cele mai populare meme-uri a făcut furori la Paris

meme

Casa de modă Viktor & Rolf a transformat meme-urile tale preferate în rochii couture. Iar noua colecție, inspirată de social media, a fost prezentată la Paris, la Săptămâna Modei Haute Couture.

Munca depusă de designerii olandezi Viktor Horsting și Rolf Snoeren a fost primită cu ropote de aplauze. Nimeni nu se aștepta că Internetul și Haute Couture-ul vor face „echipă” pentru o colecție de modă atât de sofisticată.

Internetul e plin de nebunii, absurdități, chestii hilare. Haute couture înseamnă artă, design unic, lux, tehnică minuțioasă. Niciodată nu am putea menționa acești doi termeni în aceeași frază. Dar Viktor & Rolf a îndrăznit și a combinat online-ul cu haute couture-ul. A rezultat o adevărată operă de artă: rochii din tulle, voluminoase, cu volănașe, încărcate de zeci de mesaje virale pe Internet.

https://www.instagram.com/p/BtAtfvdBoJV/

https://www.instagram.com/p/Bs_oP62BMlx/

https://www.instagram.com/p/Bs_lABIhGhY/

https://www.instagram.com/p/Bs_bMWRhep2/

https://www.instagram.com/p/BtBF-pzhzN9/

Rochiile, spun creatorii de modă, se potrivesc oricărei femei pentru că schimbă imediat dispoziția. Colecția de primăvară Viktor și Rolf 2019 e îndrăzneață, iar casa de modă cu sediul la Amsterdam și-a asumat-o.

„Sorry I’m late I didn’t want to come”, „No photos please”, „Go to hell” și „Go f*** yourself” sunt doar câteva mesaje care se regăsesc pe creațiile designerilor olandezi.

Pentru toamna anului 2017, Viktor & Rolf a trimis pe podium modele îmbrăcate ca niște păpuși, câte una reprezentativă pentru fiecare colecție pe care au lansat-o din 1993, de când s-a înființat brandul.

ARTICOLE SIMILARE

Chinezii vand deja colecția Versace pentru H&M!

realitatea

CAPRICE. UN CLUTCH CU O MIE DE FETE

Machiajul, măștile personajului principal din Joker purtate de protestatarii din întreaga lume

Dora Constantinovici

Stella McCartney inspirată de Bambi

realitatea

Lara Stone, imaginea Jean Paul Gaultier

realitatea

Gisele, suplă în Vogue India

realitatea

Scrie un comentariu