Home > Fashion > O colectie pentru printese

O colectie pentru printese

Cum iti imaginezi ca arata regina unui castel in secolul nostru? Ce face ea, pe cine iubeste, cu ce se imbraca? Daca o intrebam pe Ludmila Corlateanu, o sa ne spuna ca este o fata care se plimba intr-un castel mare, are grija de trandafirii din gradina, citeste carti, asculta muzica , se uita la filme, se-mbraca in rochii chic ziua si in matase, dantela si catifea seara. Pentru ca Ludmila a creat colectia de primavara-vara 2012 inspirandu-se din aceasta poveste, si a dedicat-o, ca pe toate celelalte, unei supergirl: Queen of my Castle.

Colectia este segmentata in doua parti, pornind de la dualitatea dintre vis si realitate, basm si lumea reala, zi si noapte. Queen of my Castle cuprinde rochii de zi, o marca a Ludmilei, dar si rochii fluide de seara, intr-o colecție inedită, din matase 100% , cu dantela de Valencia, nasturi Swarovski, accente de catifea si matase. Atunci cand se plimba ziua, Queen of my Castle se imbraca in rochii in nuante naturale, din cupro, viscoza si bumbac.

Preturile colectie de poveste se situeaza in intervalele 520-694 de lei pentru rochiile de zi si intre 2000-2500 de lei pentru cele lungi, de seara.  Incepand cu sfarsitul lunii martie, Queen of my Castle va putea fi gasita in Bucuresti, in magazinul Cocor.

Vezi mai multe piese ale tinutei pe fashionavecpassion.ro .

Articole asemanatoare
bumbac
De ce nu ar trebui să dormi niciodată pe o pernă de bumbac
Rochii de seară la modă în anul 2017 – Trendul pe care trebuie să-l ai!
Sarbatoreste cu Bien Savvy!
Pas du Tout prezinta METHODISTA – FW 2014-2015 Collection

1 Response

Comenteaza acest articol

O colectie pentru printese

by   1 min
1