Home > Agenda > O CRIMINALA in topul celor mai SEXY femei din lume!

O CRIMINALA in topul celor mai SEXY femei din lume!

Prezenta sa in topul realizat de revista Maxim a provocat controverse si soc. In topul celor mai sexy femei din lume in 2012 se regaseste si Amanda Knox, o tanara americana de 24 de ani care a fost condamnata la 26 de ani de inchisoare in Italia pentru omor.

Amanda Knox, supranumita “Foxy Knoxy”, a devenit una dintre cele mai mediatizate personaje, imediat dupa ce a fost acuzata ca si-a omorat colega de apartament, o studenta britanica, in Italia in 2007. Knox, impreuna cu iubitul sau italian, Raffaele Sollecito, si cu imigrantul african Rudy Guede, au fost acuzati ca au abuzat-o sexual si ca au ucis-o pe Meredith Krecher, colega sa de apartament, o britanica de 21 de ani care a fost injunghiata de mai multe ori.
Amanda Knox a facut patru ani de inchisoare in una din cele mai dure locuri de detentie din Italia si a fost eliberata in urma judecarii unui apel, in octombrie 2011.

Cititorii s-au declarat indignati de prezenta femeii acuzate de crima in topul celor mai sexy femei ale anului 2012, scrie The Sun.


Loading...

Comenteaza acest articol

O CRIMINALA in topul celor mai SEXY femei din lume!

by   1 min
0