Tabu
PEOPLE Slider

O cunoscută prezentatoare de televiziune, violată de tatăl vitreg. Detalii șocante!

Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres a vorbit public despre experiența traumatizantă pe care a trăit-o pe când era o adolescentă. Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit în timpul show-ului My Next Guest Needs No Introduction, moderată de David Letterman, că a fost abuzată sexual de tatăl ei vitreg.

Vedeta își amintește că mama sa, Betty DeGeneres, s-a căsătorit cu „un om foarte rău” pe când era doar o puștoaică. Ellen a explicat că imediat după ce s-a căsătorit cu acest bărbat, Betty a fost diagnosticată cu cancer mamar și și-a scos un sân. Tatăl ei vitreg a profitat de această situație delicată și a profitat de inocența ei. „Mi-a spus că vrea să-mi simtă sânii, pentru că nu vroia s-o supere (n.r. pe mama ei), doar simțea nevoia să pună mâna pe ai mei”, a spus Ellen DeGeneres. „M-a convins și apoi a încercat să o facă din nou altă dată și apoi altă dată”, a adăugat ea.

Aceasta își mai amintește cum o dată tatăl ei vitreg a încercat să-i spargă ușa dormitorului și că a fugit pe fereastră pentru că știa că bărbatul îi va mai face și altceva. Avea doar 15-16 ani când i s-a întâmplat această nenorocire, care a afectat-o toată viața. „Este o poveste oribilă și singurul motiv pentru care dezvălui aceste detalii este pentru că nu vreau ca alte fete să permită cuiva să i se întâmple asta”, a comentat DeGeneres. Prezentatoare de televiziune în vârstă de 61 de ani spune că nu i-a mărturisit mamei sale despre ceea ce i-a făcut tatăl său vitreg decât mulți ani mai târziu, dar Betty nu a crezut-o. Femeia a fost căsătorită cu bărbatul care i-a agresat sexual propria fiică încă 18 ani.

Cât despre relația ei cu mama ei, care a apărut în emisiunea lui Ellen DeGeneres în mai multe ocazii, ea spune: „Întotdeauna am avut grijă de ea. Am continuat să o îngrijesc. Nu am lăsat să mp afecteze. Până de curând, când mi-am spus: <<Mi-aș fi dorit să am grijă de ea mai bine. Aș fi vrut să mă creadă>>”.

Ellen DeGeneres speră ca povestea ei să ajute alte victime ale abuzului sexual să-și spună povestea. „Noi [femeile] pur și simplu nu simțim că valorăm ceva, sau suntem speriate să avem o voce, și suntem speriat să spunem nu”, spune Ellen. „Este timpul să avem o voce. Este timpul să avem putere”, le îndeamnă ea pe femei.

ARTICOLE SIMILARE

Un primar japonez i-a cerut lui Kim Kardashian să îşi schimbe numele liniei de lenjerie intimă

Andreea Damian

Facebook elimină reclamele înșelătoare pentru medicamentele de prevenire HIV

realitatea

Sistemul Random Number Generator la Cazinouri Online

realitatea

Cum arată cei mai atrăgători oameni din lume, potrivit științei

Andreea Damian

Fotografii Sorin Onisor – Copilaria

realitatea

Publicația britanică care i-a dedicat un articol Anamariei Prodan: „Cel mai HOT impresar din lume”

Andreea Damian

1 comentariu

Ellen DeGeneres, violată! - Stiri eZZ 30 May 2019 at 23:15

[…] Ellen DeGeneres a vorbit public despre experiența traumatizantă pe care a trăit-o pe când era o adolescentă.  […]

Răspunde

Scrie un comentariu