Home > Lifestyle > O cunoscută prezentatoare, părăsită de logodnic și șomeră!

O cunoscută prezentatoare, părăsită de logodnic și șomeră!

Atunci cand a fost ceruta de sotie de Gabi Torje, Iulia Parlea si-a dat demisia de la postul de televiziune la care lucra si alegea sa il urmeze pe fotbalist in Spania. Intre timp, cei doi s-au despartit, iar satena e disperata sa-si gaseasca de munca.

Trista, Iulia Parlea s-a intors in Romania de mai bine de o luna. De atunci, fostul manechin isi cauta disperata un loc de munca, dar pana acum nu a gasit nimic:

“Nu are nici o sursa de venit. Pacat, a facut cea mai mare greseala din viata ei ca si-a dat demisia de la postul de televiziune la care lucra. Acolo era vazuta foarte bine si ar fi avut un viitor frumos. Din pacate, a lasat ca iubirea sa o conduca. Acum trage din greu pentru toate astea. A intrebat si ea in stanga si in drepta, ar vrea sa revina in televiziune ca prezentator de stiri, insa nimeni nu o vrea. Este destul de descurajata, noroc ca o mai ajuta ai ei. Nu cred ca mai exista cale de impacare intre ea si Torje”, a declarat un apropiat al prezentatoarei TV, pentru CANCAN.ro.

Articole asemanatoare
IUBITA lui Torje arata impecabil desi nu face sport deloc!

Comenteaza acest articol

O cunoscută prezentatoare, părăsită de logodnic și șomeră!

by   1 min
0